Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

El Club de Robótica CortoCircuito de L’Hospitalet participarà a la First Lego League Barcelona

Veure imatge de El Club de Robótica CortoCircuito de L’Hospitalet participarà a la First Lego League Barcelona (nova finestra)
Data: del 20 de febrer al 31 de març
Organitzadors: 
Centre Cultural la Bòbila

El Club de Robòtica Curtcircuit integrat per: Saad, Walid, Ariel, Etienne, Akram, Lionel, Hugo i Santiago participarà per onzena vegada en la Competició de Robòtica Internacional First Lego League Barcelona. Es presenten amb dos equips, en les categories Explore i Challenge.

Oportunitat que serà aprofitada pels participants per a posar a prova tota les seves habilitats i coneixements desenvolupats durant la seva preparació i sota l'acompanyament dels seus monitors Javi Dexeus, Vicente García, Dennys Paillacho, Rosa Almachi i la col·laboració especial de Cecilio Ängulo, Mateo Diest, Asier Vives, Jeremy Cobos i Gerardo Gonzales (Mèxic).

Aquesta gran experiència que viuran els integrants del club on podran compartir el seu treball, així com també posar en valor el treball de tots els equips participants, no seria possible sense el suport incondicional de les autoritats de l'Ajuntament de L'Hospitalet, del Centre Cultural la Bòbila de l'UPC i per descomptat dels pares i mares.Tots junts hem treballat per a poder celebrar aquest gran esdeveniment.

El club de robòtica es reuneix els dissabtes, de 10 a 23 hores, al Centre Cultural la Bòbila i té com a objectiu motivar els nens i joves en l’estudi de la ciència i la tecnologia. La participació en fires, competicions o demostracions forma part de la seva formació d’aprenentatge actiu.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400