Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Plàcid Maria

Veure imatge de Plàcid Maria (nova finestra)
Data: del 15 al 30 d'abril
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Inauguració: dimecres, 17 d’abril, a les 18 h

En l’obra que va presentar el 2017 parlàvem d’una pintura que es manifestava sense divagar, ben treballada, que no plantejava simbolismes abstractes de cap mena; i així segueix, amb una paleta de lectura fàcil, respirant naturalitat, com és ell.


En l’obra d’enguany hi aplica la mateixa devoció -actitud indefugible, venint, com és el seu cas, del mon de l’excursionisme- sense buscar res més que la bellesa que ofereix la natura. El Plàcid treballa mantenint-se fidel als seus principis, que són
els de la tradició paisatgística, i ho fa amb pinzellada suau tractada amb autèntica devoció d’enamorat.


En l’exposició que ara presenta, però, hi ha quelcom més que natura i descobrireu una interessant novetat en l’evolució de la seva obra actual. Preocupat per cercar altres temàtiques que puguin enriquir el seu bagatge d’artista, ha encetat una nova experiència entrant en el camp del retrat, on hi aboca tota la passió manifestada en el paisatgisme amb l’afegit d’introduir una extrema pulcritud tant en el traç com en el color, aconseguint algunes expressions d’una intensitat subjugant que et deixen atrapat. El Plàcid no té remei: no para.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400