Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

La ciutat invisible

Veure imatge de La ciutat invisible (nova finestra)
Data: del 4 al 28 d'abril
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

inauguració dijous, 4 d'abril, a les 19h

“Caminar és el que faig quan necessito allunyar-me del meu soroll intern. És una acció que aguditza la meva percepció de
la realitat i de mi mateixa. Em retorna una sensació de llibertat absoluta. Caminar per la ciutat sense rumb i sense un destí concret. En aquest deambular es produeixen trobades on la mirada sembla invertir-se: ja no soc jo la que mira sinó que són els espais i els objectes els que em miren a mi i m’interpel·len. Vaig atresorant les imatges d’aquests llocs banals als quals, per alguna raó que se m’escapa, em sento connectada i als quals no tracto d’imposar cap relat o sentit. Fragments de realitat que s’acaben convertint en transmutació i escenari silenciós del meu univers emocional. Captar aquests instants fugaços que gràcies a la fotografia es tornen infinits és la meva manera de cartografiar l’invisible.”

Aquesta exposició forma part d'un programa expositiu del TPK en diversos centres culturals de L’Hospitalet

Un fet artístic cobra més valor quan té una clara repercussió en el territori. És per això que diversos centres culturals de la ciutat de L'Hospitalet en complicitat amb el TPK, han treballat conjuntament per a crear aquesta proposta que busca activar l'art en l'àmbit de les relacions entre els creadors i la comunitat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400