Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Cicle de cinema negre: El Sydney Lumet de més de 499 seients

Cicle de cinema negre: El Sydney Lumet de més de 499 seientsVeure imatge de Cicle de cinema negre: El Sydney Lumet de més de 499 seients (nova finestra)
Data: del 4 al 25 de novembre
Hora: 18h
Duració aprox.:2 hores
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Biblioteca la Bòbila(Biblioteca la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Tots els divendres de novembre.

Divendres 4: Serpico

Anys 70. Relat biogràfic sobre Frank Serpico, un policia íntegre de principis incorruptibles que, a diferència dels seus col·legues, mai no es va deixar subornar, i precisament per això sempre va tenir problemes amb els seus companys de professió i es va veure exposat a situacions molt perilloses. Adaptació de la biografia Serpico, de Peter Maas.

Divendres 11: Asesinato en el Orient Express

Adaptació d’una de les novel·les més conegudes d’Agatha Christie. Narra la història d’un assassinat perpetrat durant un viatge en el llegendari Orient Express. La recerca del famós detectiu belga Hercules Poirot ensopega amb grans dificultats perquè els il·lustres passatges disposen d’una coartada que els exclou com a sospitosos.

Divendres 18: Tarde de perros

Uns delinqüents d'estar per casa decideixen atracar la sucursal d'un banc de Brooklyn. No obstant això, a causa de la seva inexperiència, el robatori, que havia estat planejat per a ser executat en tot just deu minuts, es converteix en un parany per als atracadors i en un espectacle per a la televisió en directe.  Basada en la novel·la homònima de Leslie Waller.

Divendres 25: Antes que el diabló sepa que has muerto

Dos germans de família burgesa es troben en una situació desesperada i necessiten aconseguir diners sigui com sigui: Andy, un ambiciós executiu addicte a l'heroïna, li proposa al seu germà Hank, el sou del qual es va gairebé íntegrament a pagar la pensió de la seva exdona, donar un cop perfecte: atracar la joieria que els seus pares tenen a Nova York. Encara que a primera vista sembla molt fàcil, les circumstàncies i l'atzar es conjuguen perquè res surti segons el que es preveu.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400