Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

L’Ajuntament desplega tallers per acompanyar les famílies amb infants o adolescents que canvien d’etapa educativa

Amb aquestes sessions, disset en total, s’abordaran els dubtes i les incerteses de les famílies davant l’entrada a l’escola o a l’institut
Veure imatge de L’Ajuntament desplega tallers per acompanyar les famílies amb infants o adolescents que canvien d’etapa educativa (nova finestra)
Data: del 21 de febrer al 21 de març
Organitzadors: 
Unitat de Ciutat Educadora
Lloc: 

Centres Educatius de L'Hospitalet. Consultar cartells informatius

El Programa d’acompanyament educatiu a famílies (PAEF) de l’Ajuntament ha previst disset tallers d’acompanyament emocional per a les famílies amb fills i filles que properament hauran de fer la transició entre les etapes educatives, el pas a P3/I3, o bé, l’inici a l’etapa de l’ESO, per al proper curs escolar.

Les transicions entre etapes educatives —el pas a I3 i el pas a l’educació secundària obligatòria— són moments de canvi molt importants per a les famílies. L’objectiu dels tallers és abordar els possibles dubtes i les incerteses que pot generar aquesta experiència com una oportunitat per estar atents i poder prendre les decisions més encertades possibles.

Els tallers del pas a I3 es faran a les escoles bressol municipals i a les escoles bressol i llars d’infants subvencionades. En aquest apartat s’han programat un total d’onze sessions, una per centre.

Pel que fa als tallers de l’acompanyament emocional en la transició a l’educació secundària obligatòria (ESO), es faran en un institut de cada districte de la ciutat, amb un total de sis tallers. A les sessions poden assistir les famílies d’estudiants del cicle superior d’educació primària que vulguin participar, independentment de la seva zona educativa de referència. Les sessions per la transició educativa a la secundària es realitzen en els instituts Eduard Fontserè, Eugeni d’Ors, Bisbe Berenguer, Vilumara, Torres i Bages i Bellvitge.

Per assistir als tallers, cal fer la inscripció prèvia per preveure l’aforament i el servei d’acollida.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400