Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
 • Facebook
 • Twiter

Curs de producció de festivals i esdeveniments musicals

Programa cofinançat pel Fons Social Europeu, Ministerio de Industria, Comercio y Turismo i l'Ajuntament de L'Hospitalet de Llobregat
Veure imatge de Curs de producció de festivals i esdeveniments musicals (nova finestra)
Data: del 31 d'octubre al 23 de desembre
Hora: de 10 a 14hh
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.

https://www.eoi.es/es

CURS DE PRODUCCIÓ DE FESTIVALS I ESDEVENIMENTS MUSICALS

Després de COVID-19, com a societat hem sortit amb més ganes que mai de gaudir de la música. Aquest estiu estem segurs que heu estat (o estat a prop) d'un festival de música, d'un concert, d'un esdeveniment on la música ha tingut un rol rellevant. I és que aquest sector no deixa de créixer i, amb ell, cal de manera urgent la incorporació de joves professionals que puguin treballar en aquest sector.

Et presentem el “Curs de producció de festivals i esdeveniments musicals”, un programa que et permetrà conèixer de prop la indústria musical, especialment al sector del directe i dels festivals. Aquest curs t'aportarà els coneixements pràctics i les eines per entendre els diferents agents implicats a la indústria, els seus fluxos de treball, etc. Tot això perquè puguis, juntament amb els teus companys i companyes, desenvolupar un projecte de cicle musical o festival amb criteri i adreça. Com a participant tindreu l'oportunitat de conèixer destacats professionals de la indústria musical de L'Hospitalet i Barcelona, ??a més de formar una excel·lent xarxa de treball i networking. Igualment, es treballaran les competències per a l'ocupació en formacions dutes a terme per professionals del sector de la comunicació, el coaching, la selecció de personal i l'orientació laboral, preparant-te per a la teva futura ocupabilitat.

Un programa completament gratuït gràcies al finançament del Fons Social Europeu, impulsat per la Escuela de Organización Industrial (EOI) i per l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat. A més a més, és un programa que forma part de la iniciativa Garantia Juvenil.

Sessions:

 • Duració del curs: d'octubre a desembre
 • Horari: de dilluns a divendres de 10 a 14h
 • Duració: 88 hores + 10 hores de mentoria
 • Requisits: Joves entre 16 i 29 anys, en situació de desocupació i inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Preferentment ubicats a L'Hospitalet de Llobregat

Les necessitats tècniques són:

 • Altament motivats i amb la màxima capacitat d'esforç en la seva formació.
 • Investigar els materials complementaris i aportar-ne els coneixements en els projectes finals.
 • Ser proactiu. El món de la indústria musical requereix estar actualitzat i en contínua formació, per la qual cosa cal dedicar temps per compte propi.
 • Habilitat per gestionar el temps, ser flexible i capaç de treballar en equip.
 • Dedicació completa al programa durant la durada de la formació.

Més informació

Inscripcions

Altres cursos

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400