Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Teatre a La Bòbila: Tu i jo, de Roger Simeon

amb la Companyía Fil Vermell
Data: 2 d'octubre de 2021
Hora: 20h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Preu: 10 €
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Tu i jo ens relata l’estranya relació entre una parella que es veuen forçats a viure junts.
Minut rere minut. Dia rere dia. Entrem a casa seva, a la seva quotidianitat i escoltem de primera mà la seva conversa entretallada pel pes dels anys i el sensesentit d’una vida que ja només consisteix en esperar la mort que mai arriba. Veiem com comparteixen la vida, els dubtes, els neguits, les hores mortes. Tu i jo: dues persones enfrontant-se, indefenses, a la seva realitat. Violentament forçades a romandre, a continuar existint, a encarar el seu dia a dia sense mitjans.
L’home s’aferra a la part física del món, a la palpable i mesurable, inconscient que allò que ell creu tan ben agafat en realitat ja li ha fugit de les mans, que les caixes que ell tant estima, sense les sabates que un dia contingueren ja no són res: són carcasses buides sense ànima.
La dona intenta fugir al món dels somnis cercant, potser, una realitat millor. Però no pot. És interrompuda una vegada i una altra per tot i tothom.
Tu i jo és la crònica del seu seguir vivint.

Si voleu venir reserveu entrada enviant un correu electrònic a: ricardsalom@hotmail.com.

El preu mínim són 10 euros, però si vols tens l'oportunitat de col·laborar amb el nostre projecte amb una aportació superior, de 12 o 15 euros o més per ajudar-nos a sufragar les despeses de producció.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400