Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Club de lectura romàntica: El tejido de los días, de Carlos Auresanz

Data: 15 de febrer de 2022
Hora: 19 h.
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca la Florida(Biblioteca la Florida)
AV Masnou 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Saragossa, 1950. La jove Julia arriba a la ciutat sola i embarassada, fruit d'una relació prohibida amb un home que acaba de morir. Encara que coneix les dificultats que comporta ser una dona en les seves condicions, el desig de llaurar un futur digne per al seu fill la porta a muntar un saló d'alta costura, amb l'ajuda de Rosita, una jove modista.

Atretes pel seu talent, les dones de les famílies més adinerades de Saragossa no trigaran a freqüentar el taller per a admirar les modernes teles i els vestits més glamurosos de l'època. Serà així com Julia coneixerà a la família Monforte i les vides i els anhels dels qui treballen per a ells: el porter, les donzelles, el xofer, la institutriu i la cuinera que, en aquests dies, es convertiran en la seva família.

Mentre Julia intenta amagar el passat de l'home al qual va estimar i construir un futur per al seu fill, un secret inconfessable que s'havia estat ocult durant generacions en la mansió dels Monforte sortirà a la llum i canviarà per sempre la vida dels seus habitants.

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400