Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Club de lectura de novel·la romàntica, El desván de los sueños d'Elena Montagud

Veure imatge de Club de lectura de novel·la romàntica, El desván de los sueños d'Elena Montagud (nova finestra)
Data: 16 de novembre de 2021
Hora: 19:00 h.
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Biblioteca la Florida(Biblioteca la Florida)
AV Masnou 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Una preciosa història d'amor ambientada al Madrid actual. Una novel·la plena d'il·lusió, somnis, sensualitat i passió pels llibres.

Als seus trenta-dos anys, una nova vida es presenta davant els ulls de Tina. No sols estrena pis i independència, sinó també una ocupació en El desván de los sueños, una llibreria de barri i el lloc perfecte per a ella.

Però a vegades, al petit i solitari menjador de la seva nova llar arriben les veus dels seus veïns, sobretot la de Diego, un jove executiu a qui el destí ha posat a càrrec d'un nebot difícil obligant-lo a abandonar la seva vida anterior, pròdiga en viatges i tractes milionaris. Un dia, Diego coneix a Tina i de seguida comprèn el molt que feia que no tenia tan a prop a una dona capaç d'il·lusionar-lo de veritat.

També Tina sent una poderosa atracció cap a ell, però en la seva ànima segueixen obertes encara les cicatrius d'un ex marit manipulador i no està segura de voler llançar-se a una cosa tan fràgil com l'amor. Potser no és millor protegir-se, marcar distància, convèncer-se que les úniques històries romàntiques que acaben bé són les de les novel·les que ven en El desván de los sueños?


Dimarts, 16 de novembre, a les 19:00 h.

Inscripció prèvia en llista d'espera

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400