Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Club de lectura: Un año y tres meses de Luis García Montero + El baró rampant d'Italo Calvino

A càrrec d'Ester Bueno
Veure imatge de Club de lectura: Un año y tres meses de Luis García Montero + El baró rampant d'Italo Calvino (nova finestra)
Data: 29 d'abril de 2024
Hora: a les 19 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia

Un año y tres meses

Un año y tres meses reúne los poemas escritos por Luis García Montero a raíz de la pérdida de su mujer, Almudena Grandes. Son poemas que evocan con delicadeza y emoción contenida a veces, desatada otras, la enfermedad y la convalecencia de ella, la vivencia y la emoción de lo vivido. En sus versos se despliega el argumento del último paseo en verano, el diagnóstico inesperado, los cuidados, la noche de Fin de Año en el hospital, el desgarro del dolor, la casa vacía, los recuerdos convocados por la ausencia, los momentos de una larga historia de amor que aquí cobra todo su sentido.

El baró rampant

El baró rampant ens explica la historia de Cosimo Piovasco di Rondó, fill d'un noble, que un dia als dotze anys decideix pujar dalt d'un arbre com a protesta contra l'autoritat familiar. Aquesta decisió la mantindrà al llarg de tota una vida intensa i compromesa amb els valors de la llibertat i l'ajut als mes desfavorits. Amb ell viurem els fets mes importants del seu temps i la seva amistat amb Napoleó. Tot aixo sense tornar a posar mai els peus a terra.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400