Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició: La teva arquitectura i la meva. Cinc anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet

Open House Barcelona
Veure imatge de Exposició: La teva arquitectura i la meva. Cinc anys del festival d’arquitectura a L’Hospitalet (nova finestra)
de l'1 de desembre de 2021 a l'1 de febrer de 2022
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Des de l’any 2010, el festival 48h Open House BCN parla d’arquitectura i permet que el públic recorri la ciutat de manera diferent, que es posi en contacte amb els professionals, que construeixi el seu imaginari particular sobre la ciutat i que ens parli de la relació que hi té. L'exposició recull tots aquests agents i s’acosta a l'experiència arquitectònica viscuda pels subjectes des d'una perspectiva humanística-aleatòria.

L’Hospitalet de Llobregat és una ciutat complexa i de contrastos que amaga arquitectura molt variada: masies que es conserven de quan la vila es dedicava a la pagesia (que permeten entendre’n els orígens i la tradició constructiva mediterrània); exemples modernistes i racionalistes (amb obres de l’arquitecte Puig Gairalt que han deixat empremta de gran valor paisatgístic); nombrosos testimonis d’arquitectura industrial; obres d’arquitectes de renom que han deixat la seva marca a la ciutat, i exemples actuals que recuperen una arquitectura col·lectiva per redefinir la ciutat comptant amb la participació ciutadana.

La ciutat ha participat cinc anys en el festival d’arquitectura 48h Open House BCN, ha programat 86 activitats i s’hi han fet 9.353 visites.

Calendari

Què fer avui?

Sense actes

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400