Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Gino Rubert. Fatamorgana

Veure imatge de Thesis (2010), © Gino Rubert, VEGAP, Barcelona, 2022 (nova finestra)
Data: del 5 d'octubre de 2022 al 21 de maig de 2023
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Partint d'aquesta reflexió, l’exposició Fatamorgana proposa una mirada polièdrica en què els seus quadres-collage més característics dialoguen amb rareses rescatades de l’estudi i pintures recents que incorporen llum i so.

La major part d'aquestes obres estan protagonitzades per personatges inexpressius que ens miren desafiants. És fàcil sentir-se intimidat per aquest bestiari, però si aguantem la mirada i ens deixem portar, accedirem a un submon fascinant on la tendresa, la sensualitat i l’humor conviuen amb totes les passions imaginables.

Gino Rubert (Mèxic D.F., 1969) és un artista català d’arrels mexicanes. Els seus treballs s’han exposat a museus, galeries i centres d'art com el Walker Art Center (Minneapolis), el Museo de Arte de la Universidad Nacional de Colombia (Bogotà), l’Akiyoshidai  International Art Village (Yamaguchi), el Museu Nacional d’Art de Catalunya (Barcelona), la Claire Oliver Gallery (Nova York), la Galerie Michael Haas (Berlín), la Mizuma Gallery (Tòquio) o la Galeria Senda (Barcelona).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400