Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Alberto Peral. Redonda redonda

Últims dies!
Veure imatge de De la fotografia i de l'obra: © Alberto Peral, VEGAP, Barcelona, 2021 (nova finestra)
del 25 de novembre de 2021 al 15 de maig de 2022
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: 
Centre d'Art Tecla Sala
Lloc: Centre d'Art Tecla Sala(Centre d'Art Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

La familiaritat que mantenen les diverses peces-fragment (segons les denomina l'artista) i els seus materials amb recursos propis de l'arquitectura s'estén a la intervenció en els dispositius que configuren la sala d'exposició, tot jugant amb la seva funcionalitat, la seva escala i el seu recorregut. El cos central del treball, realitzat majoritàriament per a aquesta exposició, dialoga amb una revisió d'obres de les diverses etapes de la producció de l'artista, començant amb la important experiència que va suposar en la seva formació el pas pels tallers d'Arteleku a Donostia-Sant Sebastià a principis dels anys noranta.

Després de presentar el seu treball al costat d’Ana Laura Aláez a l'Espai 13 de la Fundació Joan Miró el 1992, Alberto Peral va establir la seva residència a Barcelona, experiència indispensable per entendre les particularitats de la seva pràctica respecte a la d'altres escultors bascos de la seva generació.

El seu interès pel diàleg amb altres artistes es reflecteix en la important tasca que ha dut a terme a l'espai independent Halfhouse, que codirigeix des de l'any 2009 juntament amb l'artista Sinéad Spelman.

Comissariat: Jorge Satorre

Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400