Ajuntament de L'Hospitalet

Preinscripció escoles bressol

Veure imatge de  Introducció període Preinscripció (nova finestra)
PREINSCRIPCIÓ A LES ESCOLES BRESSOL I LLARS D'INFANTS DE L'HOSPITALET PER AL CURS 2019-2020


L’Ajuntament de l'Hospitalet té les competències delegades en el procés de preinscripció i admissió d’infants a les llars d’infants i bressol públiques, i prepara, com cada any, la Resolució amb el calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2019-2020, que ha de començar el proper mes de setembre.

Amb motiu d’aquest esdeveniment, les famílies dels infants menors de 3 anys de la ciutat, rebran un fulletó on se’ls explica el funcionament d’una escola bressol, on també trobareu la informació de les Jornades de portes obertes a les escoles bressol i llars d’infants que han programat els diferents centres educatius, perquè es puguin visitar, i resoldre els dubtes que puguin sorgir.

Mentrestant, us avancem que les dates de lliurament de les sol•licituds als centres escollits es farà des del dijous, 9 de maig fins al dimarts, 21 de maig.

En aquesta mateixa pàgina web podeu consultar tota la informació referent al procés de preinscripció i matriculació que s'anirà actualitzant.
Veure imatge de  Comença la matrícula des del 12 de juny fins al 21 de juny (nova finestra)
SI HAS OBTINGUT PLAÇA, JA POTS MATRICULAR EL TEU FILL O FILLA A L'ESCOLA BRESSOL PEL CURS VINENT 2019-2020
 
Avui, dimecres, 12 de juny coença el període de matrícula a les escoles bressol i llar d'infants que finalitzarà el proper divendres, 21 de juny. 
 
Les famílies podeu realitzar la matrícula durant l'horari escolar del centre educatiu. Però, us recomanem consultar a la vostra escola l'horari que hagi establert l'administració del centre per formalitzar la matrícula.

 
Recordeu!!!

El curs començarà el dilluns, 2 de setembre del 2019.
Divendres, 31 de maig, a les 12h del matí, amb l'assistència de pares, mares, avis i àvies, i infants s'ha celebrat al Centre Cultural Tecla Sala, el sorteig que serveix per ordenar les places de totes les escoles bressol i llars d'infants de la ciutat que participen en el procés de preinscripció per al primer cicle d'Educació Infantil per al proper 2019-2020.

El 514 ha estat el número resultant de l'equació prevista al sorteig que segueix la Resolució del Departament d'Educació d'admissió d'alumnat a tota Catalunya.

Aquest número servirà per ordenar les sol·licituds en situació d'empat.

El procés de preinscripció finalitzarà el proper dimarts, 11 de juny, amb la publicació de la llista d'admesos definitius, abans de la matrícula que es realitzarà del 12 al 21 de juny.
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400