Ayuntamiento de L'Hospitalet

Consejo Educativo de L'Hospitalet

Ver imagen de  Consejo Educativo de L'Hospitalet (nueva ventana)

El Consejo Educativo de L'Hospitalet es el órgano de consulta y participación de los sectores afectados de la enseñanza no universitaria del ámbito municipal.

El Reglamento del Consejo Educativo de L'Hospitalet fue aprobado definitvament para el Ayuntamiento en sessio plenaria el 13 de diciembre de 2011, y publicado en el Boletín Oficial de la Provincia de Barcelona (BOPB) el 24 de enero de 2012.

Este Consejo es también el órgano encargado de hacer el seguimiento y la evaluación por parte de la ciudadanía y de la Comunidad Educativa del Pacto local para la educación de L'Hospitalet .
 

Constitución

texto aquí

Composición

texto aquí

Funcionamiento

texto aquí

Órgano de Seguimiento del Pacto Local por la educación de L'Hospitalet

texto aquí

Dia Internacional de la Ciutat Educadora. 30 de novembre de 2018

Teixint una Xarxa de Complicitats
Ver imagen de Dia Internacional de la Ciutat Educadora. 30 de novembre de 2018 (nueva ventana)
Ara fa dos anys l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) va proposar a totes les ciutats membres d'aquesta xarxa la commemoració del dia 30 de novembre com el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. El lema d'enguany és "Teixint una Xarxa de Complicitats" (#EducatingCityDay).

A la nostra ciutat, L'Hospitalet hem volgut celebrar aquesta jornada amb una programació d'activitats dels diversos serveis i de les entitats de la ciutat que han volgut sumar-se al compromís que vam adquirir, ara fa 25 anys, amb la signatura de la Carta de Ciutats Educadores.

Una ciutat educadora implica promoure una educació de qualitat amb una mirada àmplia i de caràcter transversal i innovador que integri a tota la comunitat educativa i el seu barri. Tothom educa, i tots els espais de la ciutat eduquen. Escoles, instituts, centres d'educació en el lleure, entitats socioeducatives, esportives, culturals i veïnals implicades en convertir qualsevol acció en un procés educatiu que transforma i millora la nostra societat.

Et volem convidar a celebrar el 30 de Novembre i tots els dies de l'any. Volem de L'Hospitalet una ciutat cada cop més educadora.

Cliqueu en aquest enllaç per consultar: Carta de Ciutats Educadores

 

Directorio

  • Red de Jardines de Infancia Municipales del Hospitalet
  • Pacto local por la Educación
  • Consorcio para la Normalización linguística
  • Prevenció
  • D
  • Institut Obert de Catalunya
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400