Ajuntament de L'Hospitalet

Consell Educatiu de L'Hospitalet

Veure imatge de  Consell Educatiu de L'Hospitalet   (nova finestra)

El Consell Educatiu de L’Hospitalet és l’òrgan de consulta i participació dels sectors afectats de l’ensenyament no universitari de l’àmbit municipal.

El Reglament del Consell Educatiu de L'Hospitalet va ser aprovat definitvament per l'Ajuntament en sessio plenària el 13 de desembre de 2011, i publicat en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) el 24 de gener de 2012.

Aquest Consell és també l’òrgan encarregat de fer el seguiment i l’avaluació per part de la ciutadania i de la Comunitat Educativa del Pacte local per a l’educació de L’Hospitalet.

 

Constitució

text aquí

Composició

text aquí

Funcionament

text aquí

Òrgan de Seguiment del Pacte Local per l'educació de L'Hospitalet

text aquí

Dia Internacional de la Ciutat Educadora. 30 de novembre de 2018

Teixint una Xarxa de Complicitats
Veure imatge de  Dia Internacional de la Ciutat Educadora. 30 de novembre de 2018 (nova finestra)
Ara fa dos anys l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) va proposar a totes les ciutats membres d'aquesta xarxa la commemoració del dia 30 de novembre com el Dia Internacional de la Ciutat Educadora. El lema d'enguany és "Teixint una Xarxa de Complicitats" (#EducatingCityDay).

A la nostra ciutat, L'Hospitalet hem volgut celebrar aquesta jornada amb una programació d'activitats dels diversos serveis i de les entitats de la ciutat que han volgut sumar-se al compromís que vam adquirir, ara fa 25 anys, amb la signatura de la Carta de Ciutats Educadores.

Una ciutat educadora implica promoure una educació de qualitat amb una mirada àmplia i de caràcter transversal i innovador que integri a tota la comunitat educativa i el seu barri. Tothom educa, i tots els espais de la ciutat eduquen. Escoles, instituts, centres d'educació en el lleure, entitats socioeducatives, esportives, culturals i veïnals implicades en convertir qualsevol acció en un procés educatiu que transforma i millora la nostra societat.

Et volem convidar a celebrar el 30 de Novembre i tots els dies de l'any. Volem de L'Hospitalet una ciutat cada cop més educadora.

Cliqueu en aquest enllaç per consultar: Carta de Ciutats Educadores

 

Directori

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • Prevenció
  • D
  • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400