PFI Auxiliar de pastisseria i fleca (PTT)
Auxiliar de pastisseria i fleca (1.000 hores • 1 curs acadèmic)
QUÈ HI ESTUDIARÀS?
Mòduls de formació professional
• Operacions auxiliars en la indústria alimentària
• Elaboració de productes alimentaris
• Operacions auxiliars d’emmagatzematge
• Operacions bàsiques de pastisseria
• Projecte integrat
• Formació bàsica en prevenció de riscos laborals
• Formació pràctica en empreses (mínim 180 hores)
Mòduls de formació general
• Estratègies i eines de comunicació
• Entorn social i territorial
• Estratègies i eines matemàtiques
• Incorporació al món professional
DE QUÈ TREBALLARÀS?
Aquests estudis capaciten per dur a terme tasques auxiliars de preparació, processament i emmagatzematge de matèries primeres i producció en indústries alimentàries, així com operacions auxiliars de preelaboració, elaboració i presentació de pastisseria i fleca.
Centres on s'imparteix