Ajuntament de L'Hospitalet

Programa municipal per a la dona

Programa Municipal per a la Dona

Agenda

 • Veure imatge de Sonita (nova finestra)
  Dimarts, 24 de gener, 18:00 h
  Sonita, una jove afganesa de 18 anys, va entrar a l'Iran sense papers i es busca la vida en els suburbis de Teheran, mentre lluita per fer realitat el seu somni: convertir-se en cantant de rap. La passió per la música xoca amb els plans de la seva mare, que vol casar-la a canvi de diners i que fins i tot ja ha posat preu a la núvia: 9.000 $.

  A través de les seves cançons i videoclips de baix pressupost vam descobrir una artista carismàtica, decidida a parlar de la dura realitat que l'envolta amb una honestedat colpidora. Com pot alliberar-se d'un entorn repressiu i viure la vida que desitja? L'èxit a YouTube del videoclip Brides for Sale, cançó inspirada en la seva lluita, obre una porta a l'esperança de canviar el seu destí. Un retrat fascinant d'una noia en plena explosió creativa que contrasta amb la manca de llibertat de la societat en què li ha tocat viure.
 • Veure imatge de laberint (nova finestra)
  Dijous, 26 de gener 2017, 16:00 h
  Espai d’informació per a fer preguntes i compartir dubtes sobre aquests temes: noves formes de família (parelles estables, monoparental i reconstituïdes), custòdia compartida, plans de parentalitat, pensions, règim econòmic de separació de béns, (matrimoni i parelles estables), l’ús de la vivenda familiar, compensacions econòmiques.....  
 • Veure imatge de comunicació (nova finestra)
  del 7 al 28 de febrer, 10:30 h
  En les relacions en general i també en les relacions de parella, els problemes i les veritats no són de blanc o negre,  cada un/a pot tenir una percepció diferent a l’altre de la realitat sense que cap dels dos estiguin equivocats del tot, però sovint pensem que la nostra manera d’interpretar els fets és la correcte o la mateixa per tothom. Per això es tan important estimular l’empatia i la comprensió entre els/les dos.

  En aquest taller explorarem algunes de les eines que podem utilitzar per millorar la comunicació amb la parella.
  .  
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400