Ajuntament de L'Hospitalet

Programa municipal per a la dona

Programa Municipal per a la Dona

Notícies

Agenda

 • Veure imatge de Taller: Entrenament en mindfulness per a la reducció de l'estrès (nova finestra)
  del 7 d'abril al 26 de maig, a les 17 h
  L’Agencia Europea per la Seguretat i la Salut  defineix l’estrès com una circumstància en la que les demandes de treball excedeixen la capacitat d’afrontament o de control de les mateixes, aquesta mateixa Agencia alerta sobre el fet que l’estrès és un problema general que afecta a un/a de cada cinc treballadors i treballadores europeus, davant aquesta realitat s’han dissenyat diferents programes per abordar l’estrès, un dels més investigats i que ha demostrat la seva eficàcia és l’ensinistrament en MBSR i que consisteix en el desenvolupament de Mindfulness, que es pot traduir com Atenció  Plena i que mostra la seva eficàcia en diferents situacions. 

  .  
 • Veure imatge de Exposició "Quanta guerra: dones i guerra civil" (nova finestra)
  del 25 d'abril al 25 de maig, durant l'horari d'atenció del centre
  Fins el 25 de maig podreu visitar al CAID aquesta exposició, que visibilitza el paper de les dones durant la Guerra Civil a Barcelona, el manteniment de la vida a la rereguarda malgrat els bombardejos, la manca d’aliments i l’horror de la guerra.

  La fi de la guerra va suposar també l’exili, la repressió, afusellaments, depuracions, gana per a les dones. A més, la dictadura franquista va tenir un marcat caràcter sexual, que va suposar la confiscació dels drets polítics i socials: prohibició del treball remunerat per a les dones casades, abolició de la llei del divorci i de la llei d’avortament lliure i gratuït.

  .  
 • Veure imatge de Taller "Geografia del cos de la dona" (nova finestra)
  del 23 de maig a l'1 de juny, 10.30 h
  Aquest taller té per objectiu conèixer una mica més el cos femení a partir del moviment, l’anatomia i la consciencia sensorial.

  Et serà molt útil per aprendre moviments pràctics i fàcils que podràs incorporar en la teva vida quotidiana i afavorir, així, el teu benestar..  
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400