Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

05/05/2021

Demà s’obre la preinscripció a les escoles bressol i a les llars d’infants per al curs 2021-2022

Les famílies només hauran de presentar una sola sol·licitud amb l’escola triada en primera opció i, en el mateix document indicar altres opcions segons les seves preferències.

Demà, 6 de maig, s’obre el període de preinscripció a les escoles bressol públiques (municipals i del Departament d’Educació) i a les llars d’infants subvencionades amb fons públics que s’han adherit a la preinscripció que elabora l’Ajuntament.

19/04/2021

Ja es pot consultar les llistes de sol·licitud de preinscripció amb la puntuació provisional

Preinscripció Escolar curs 2021-2022

Ja podeu consultar les llistes de sol·licituds de preinscripció amb la puntuació provisional, després d'aplicar els barem: 

  • En les pàgines webs de cadascun dels centres educatius escollit en primera opció.
  • A l'Ofcina Municipal d'Escolarització (OME). En el següent enllaç: Preinscripció Educació de la web de l'Ajuntament de L'H.
  • I a la web de Preinscripció del Departament d'Educació (de manera individual): preinscripcio.gencat

 

16/04/2021

7a Setmana de l'FP a L'Hospitalet: La Innovació de l'FP a L'Hospitalet

Del 19 al 22 d'abril de 2021

Del 19 al 22 d’abril es farà la 7a Setmana de l’FP de L’Hospitalet, una iniciativa que impulsa l’Ajuntament amb els centres educatius de la ciutat organitzada per les àrees municipals d’Educació, de Joventut i d’Ocupació, Empresa, Turisme i Economia Social. A causa de la pandèmia, totes les sessions es faran en línia.
 

13/04/2021

Aprendre a conviure en diversitat

La primera setmana d'abril les famílies dels centres educatius del Sant Josep el Pi, Josep Janés, Pau Sans, Joan Maragall i Vilumara, tots ells ubicats als barris del Districte 1 (Sant Josep, el Centre i Sanfeliu) han rebut un formulari -a omplir de manera anònima- i un Fulletó complementari amb el títol "Aprendre a conviure en diversitat", per compartir totes juntes què en pensem dels nostres codis culturals i de tota aquella diversitat d'altres codis que ens envolten en el dia a dia dins i al voltant de la comunitat educativa.

06/04/2021

Portes Obertes a les escoles bressol i a les llars d'infants

A partir d’aquesta setmana, les famílies poden conèixer de prop l’oferta de les escoles bressol municipals i de les llars d’infants subvencionades amb fons públics, que ofereixen 1.356 places per al proper curs. Les famílies poden visitar els centres en les jornades presencials, amb control d’aforament i mesures de prevenció, o fer una visita virtual a través de vídeos penjats a internet

23/03/2021

El regidor d'Educació exposa l'aposta de l'Ajuntament per l'FP dual en una jornada de l'AMB

Aquest curs es fan a L'Hospitalet un total de 28 titulacions en modalitat dual, 6 de grau mitjà i 22 de grau superior

El regidor d’Educació, David Quirós, ha participat aquest matí en la jornada “El rol dels municipis en l’FP dual”, organitzada per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, la Fundació BCN Formació Professional i la Fundació Bertelsmann.

25/03/2021

Inscripció als cursos de català abril-juny del CNL de l'Hospitalet

A partir del dia 13 d’abril s’obre la inscripció als cursos de català del període abril-juny de 2021 del Centre de Normalització Lingüística de l’Hospitalet. Oferirem cursos de tots els nivells excepte el superior (nivell C2). 

15/03/2021

Avui s’obre la preinscripció escolar per al curs 2021-2022

AMB L’OBJECTIU D’ACOMPANYAR LES FAMÍLIES QUE TENEN DIFICULTATS O NO DISPOSEN DE MITJANS TECNOLÒGICS, L’AJUNTAMENT DE L’HOSPITALET POSA A DISPOSICIÓ DE LES FAMÍLIES UN DISPOSITIU INFORMATIU

Avui comença el termini per a la preinscripció escolar per al curs 2021-2022 del segon cicle d’educació infantil i primària, i dimecres, 17 de març, per a l’ESO

13/03/2021

L’Ajuntament oferirà suport a les famílies per realitzar la preinscripció escolar

DILLUNS, 15 DE MARÇ, COMENÇA EL TERMINI PER A LA PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR D’EDUCACIÓ INFANTIL I PRIMÀRIA, I DIMECRES, 17 DE MARÇ, PER A L’ESO

12/03/2021

Escoles i esplais de la ciutat reben una donació de 18.000 pots de pintura per manualitats

ES TRACTA DE PINTURA A L’AIGUA (CHALK PAINT), DE DIFERENTS COLORS, NO TÒXICA, FÀCIL DE NETEJAR, APTA PER A INFANTS I QUE ES POT APLICAR EN DIFERENTS SUPERFÍCIES

L’empresa Bruguer ha donat a les escoles de L’Hospitalet pintura a l’aigua, valorada en 100.000 euros, apta per a manualitats infantils. Un camió de grans dimensions ha transportat fins al recinte de La Farga els 24 palets amb 18.000 envasos de pintura. L’Ajuntament va informar prèviament les escoles i entitats de lleure educatiu de la ciutat d’aquesta donació. Més de 80 centres han respost a l’oferiment i recolliran entre avui i demà la pintura.

Agenda

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400