Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

20/07/2021

Primer principi de la criança positiva: DEMOSTRAR AFECTE

Publicació elaborada per la Xarxa de professionals del Districte Bellvitge-Gornal

Us presentem una nova publicació impulsada per la Xarxa de Criança i Educació 0-6 anys de L'Hospitalet, "Primer principi de la criança positiva: DEMOSTRAR AFECTE, Siguis com siguis, t'estimo", que ha estat elaborada per la xarxa de professionals del Districte VI (Bellvitge-Gornal).

12/07/2021

Festes de final de curs a les Escoles Bressol Municipals de L'Hospitalet

Les Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet al llarg d’aquest mes de juliol estan organitzant les celebracions per acomiadar aquest curs 2020-2021, i molt especialment per celebrar la graduació dels i les alumnes dels grups de 2-3 anys, que fan el pas al segon cicle de l’educació infantil el proper curs.

02/07/2021

Activitats d’estiu per afavorir la inclusió social

L’Ajuntament posa en marxa, amb el suport econòmic del Pla de millora d’oportunitats educatives del Departament d’Educació de la Generalitat, quatre programes d’activitats gratuïtes per a infants i joves per promoure la igualtat d’oportunitats. S’ofereixen activitats a l’aire lliure, aules d’acollida, prevenció en salut mental i suport a infants i joves amb diversitat funcional.

22/06/2021

Alumnes de l’Institut Mercè Rodoreda mostren la memòria històrica de L’Hospitalet a través de dibuixos espontanis

El Museu de L’Hospitalet obre avui una exposició que mostra la feina realitzada per l’alumnat de l’Institut Mercè Rodoreda en el marc del programa Fem Tàndem L’H, que el centre desenvolupa amb l’equipament cultural, amb l’objectiu d’abordar el coneixement que la gent jove de la ciutat té sobre el passat recent de L’Hospitalet.

19/06/2021

Lliurament dels premis de les Jornades Científiques i Tecnològiques

Els primers premis estan dotats amb 500 euros cadascun, els segons premis amb de 250 euros i el premi especial al centre amb 500 euros

Divendres va tenir lloc l'acte de lliurament dels premis de les 21es Jornades Científiques Tecnològiques de Batxillerat. És un reconeixement als millors treballs de recerca de batxillerat de l’alumnat de la ciutat. Les Jornades Científiques i Tecnològiques són una experiència important en la formació de l’alumnat de batxillerat, com a part de l’exercici de la ciutadania activa. El programa té el suport i la implicació dels tutors i de les tutores dels centres educatius

15/06/2021

Del 21 al 29 de juny s'inicia la preinscripció a la formació d'adults

Els centres de formació d'adults de L'H han preparat uns vídeos perquè pugueu conèixer quina és l'oferta 

El proper dilluns, 21 de juny s'inicia el període per a la preinscripció als centres de formació d'adults fins el 29 de juny.

09/06/2021

Els educadors dels casals d’estiu de L’Hospitalet rebran formació per detectar i prevenir trastorns de conducta entre els infants i la gent jove

Les sessions les conduiran professionals de la Fundació Orienta

L’Ajuntament de L’Hospitalet posa en marxa un curs de primers auxilis en salut mental, adreçat a tots els educadors, educadores i tècnics que aquest estiu desenvoluparan activitats socioeducatives a la ciutat de L’Hospitalet, amb l’objectiu de prevenir trastorns de conducta i estrès en infants i joves a causa de la pandèmia.

08/06/2021

Publicades les llistes amb l'assignació de places i llistes d'espera de la preinscripció escolar curs 2021-2022

Preinscripció dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i secundària

Ja s'ha publicat les llistes amb l'assignació de places, així com també les llistes d'espera de la preinscripció escolar del curs 2021-2022 dels ensenyaments de segon cicle d'educació infantil, primària i educació secundària obligatòria (ESO).

07/06/2021 12:30:00

El resultat del sorteig del número de desempat ha estat el 760 per a les escoles bressol sostingudes amb fons públics

El número 760 resultat del sorteig celebrat aquest matí servirà per ordenar les sol·licituds, en el cas d'empat, presentades durant el procés de preinscripció.

26/05/2021

Exposició dels treballs de les Jornades Científiques i Tecnològiques de Batxillerat

Dijous s’exposen els treballs de recerca realitzats per estudiants de batxillerat de centres educatius públics i concertats de la ciutat

El Centre Cultural Metropolità Tecla Sala acollirà demà dijous, 27 de maig, a partir de les nou del matí, l’exposició dels treballs de recerca presentats en les 21es Jornades Científiques i Tecnològiques de L’Hospitalet, que organitza l’Ajuntament. En total es presentaran 20 treballs de recerca de batxillerat seleccionats entre els 34 de 10 centres educatius que s’han presentat a la convocatòria d’aquest curs

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400