Escola restaurant El Repartidor / Tragaluz - El Llindar

Descripció

ESTUDIS QUE IMPARTEIX

Formació Professional Inicial que alterna formació i treball. Es dissenyen itineraris
personalitzats de qualitat i certificats en tres perfils professionals del sector de la
restauració: cuina, cambrer de sala i bàrman.

TRETS CARACTERÍSTICS

El Repartidor és un lloc de vida que alterna formació i treball, on el lloc de formació és l’empresa, que és l’escola mateixa. Està adreçat a joves d’entre 16 i 21 anys que inicien un itinerari d’oportunitat en la família de la restauració.
És un projecte en col·laboració amb l’Ajuntament de L’Hospitalet que inclou formació i un servei de bar i restaurant. S’han anat teixint aliances i col·laboracions, entre els quals el Grupo Tragaluz és el principal soci de coneixement. Participa en la formació, el disseny del concepte de bar-restaurant i la gestió del servei al públic, i facilita estades formatives als seus establiments.

EQUIPAMENTS

Antic edifici de Correus, a la plaça del Repartidor, homologat com a centre formatiu per la Generalitat de Catalunya per poder impartir-hi formacions amb Certificats de Professionalitat.

SERVEIS

L’escola restaurant El Repartidor / Tragaluz – El Llindar s’emmarca en el projecte d’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació El Llindar. A El Repartidor es desplega la família professional de la restauració. S’hi ofereixen itineraris formatius que alternen formació i treball. L’itinerari es desenvolupa al llarg de tres fases en què es combina la formació i el treball en ambients reals. La darrera fase està pensada per perfeccionar la formació mitjançant la contractació al bar i restaurant d’El Repartidor mateix.

Adreça

Web: www.elllindar.org i https://repartidor.elllindar.org/
Correu electrònic: elrepartidor@elllindar.org
Informació: 659140643
  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400