Ajuntament de L'Hospitalet

Districte 5

Document Constitució de la Xarxa dte 5

La implementació d’una xarxa territorial de la petita infància als barris de Can Serra i Pubilla Cases és una oportunitat per incidir en els pares i les mares, amb la finalitat d’oferir-les suport a la seva tasca. De manera que s’afavoreixen la comunicació, el serveis de proximitat i poder compartir la diversitat de les necessitats canviants de la població.
Veure imatge de  3a Jornada de la Xarxa d'Atenció a la infància del districte V: "El conte i el bon tracte a la infància".   (nova finestra)

3a Jornada de la Xarxa d'Atenció a la infància del districte V: "El conte i el bon tracte a la infància".  

Us adjuntem la documentació relacionada amb la jornada per a la vostra consulta, on trobareu: el programa de la Jornada, la intervenció del grup de promoció de bon tracte, l’avaluació del taller de formació a famílies realitzada a l’Escola La Carpa, el pla de treball de la Xarxa per al curs 2014-15, un article de la Roser Ros i el resultat de l’avaluació de la Jornada.
Veure imatge de Dr. Barudy i els organitzadors de la Jornada (nova finestra)

2a Jornada de la Xarxa d'Atenció a la Infància

El dia 27 de novembre de 2013 es va realitzar la II Jornada de la Xarxa d'Atenció a la Infantesa de 0 a 6 de Pubilla Casas Casa Sierra, en el Centre Cultural La Bòbila.

El Dr. Jorge Barudy, neuropsiquiatra, psiquiatre infantil, terapeuta familiar, investigador i docent universitari, va exposar la conferència "Les famílies i xarxes socials bé tractants com a base per al desenvolupament seu dels nens i les nens " presentat pel Sr. Esteve Ignasi Gay, coordinador de la Xarxa que va moderar el breu col·loqui posterior.

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400