Ajuntament de L'Hospitalet

Preinscripció curs 2024-2025

El proper dimecres, 6 de març comença la preinscripció escolar de segon cicle d'educació infantil (3-6 anys), primària (6-12 anys) i a partir del 8 de març començarà la preinscripció a l'educació sencundària obligatòria- ESO (12-16 anys).

Recordeu que el procés de preinscripció escolar s'inicia amb la presentació de la sol·licitud i acaba amb la formalització de la matrícula

A continuació trobareu més informació sobre calendari, dates, documentació que cal aportar, els criteris de baremació... 

Jornades de Portes Obertes als Centres educatius de L'Hospitalet

Veure imatge de Jornades de Portes Obertes als Centres educatius de L'Hospitalet (nova finestra)

Els centres educatius de L’Hospitalet ja estan organitzant les Jornades de Portes Obertes que es fan abans del procés de preinscripció del proper curs 2024-2025, perquè les famílies pugueu visitar (presencial o virtualment) els centres educatius.

En un moment tant important, com és el fet d’escollir el centre educatiu pels vostres fills i/o filles, des de l'Ajuntament recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant els dies de Portes Obertes que ofereixen els centres educatius de la nostra ciutat.

Aprofiteu el moment per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsa cada centre, així com també quines metodologies d’aprenentatge que estan portant a terme.

Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa de cada centre, informant-se del funcionament de l’associació de mares i pares, o famílies, de la participació en el consell escolar de centre, quines activitats complementàries s’ofereixen als centres. I tota aquella informació que considereu important per l'escolarització dels vostres fills i filles.

En aquest mateix apartat trobareu la informació de les Portes Obertes que han programat els centres educatiu de L'Hospitalet.

Per conèixer els centres educatius de l'Hospitalet podeu consultar la Guia de Centres Educatius de L'H que publica cada any l'Ajuntament, i que trobareu en la nostra pàgina web.

  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400