Ajuntament de L'Hospitalet

Jesuïtes Bellvitge- CE Joan XXIII

Jesuitas Bellvitge

Descripció

TRETS CARACTERÍSTICS DEL CENTRE

Som una escola de la xarxa de Jesuïtes Educació, en plena consolidació del procés d’innovació que anomenem Horitzó+ (més), que contempla com a objectiu essencial transformar a fons el projecte educatiu per tal d’adaptar-lo de ple al segle XXI. És un model compromès amb les persones que situa l’alumne/a al centre del procés d’ensenyament-aprenentatge, que aposta per la inclusió i la diversitat, i per la participació activa de les famílies.

EQUIPAMENTS

Aules equipades amb pissarres digitals interactives, projectors i pantalles Smart TV. Aules d’informàtica. Laboratori de ciències i química, aules de plàstica, taller de tecnologia. Poliesportiu i pistes esportives. Saló d’actes. SIEI (Suport Intensiu a l’Escolarització Inclusiva) de primària i secundària.

SERVEIS

Menjador amb cuina pròpia i cafeteria. Infermeria escolar. Departament d’orientació psicopedagògica integrat a les etapes. Intercanvis internacionals (International Education) i Erasmus+ a secundària i FP. Aula d’estudi. Acollida matinal. Activitats extraescolars esportives i culturals, casal d’estiu lúdic i esportiu. Plataforma virtual pròpia vinculada a app per a mòbils. Borsa de treball. Àrea empresa a la Formació Professional.

Adreça

Web: www.joan23.fje.edu
Correu electrònic: secretaria.joan23@fje.edu
Telèfon: 933351543
Fax: 933356670
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400