Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Enric Majó

Una Vida al Teatre
Veure imatge de Enric Majó (nova finestra)
Data: 13 de març de 2016
Hora: 19:00
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
A life in the theatre és una obra centrada en la relació dos actors, protagonistes de la peça: Robert, l’actor veterà, i John, una jove promesa.

Durant la funció, veiem als dos actors en el seu dia a dia en una companyia estable d’un teatre de repertori. Bé a l’escenari, a l’entrada d’artistes, entre cametes o bé en la intimitat del camerino, veiem aquella part humana dels actors que el públic habitualment no coneix i esdevenim espectadors dels canvis subtils però significatius en la seva relació.

Amb Una vida al teatre Enric Majó celebra cinquanta anys de dedicació a les arts escèniques, durant els quals ha interpretat els personatges principals de grans textos catalans i universals, d’autors clàssics i contemporanis

Des del debut, l’any 1965, Enric Majó ha viscut i protagonitzat moments significatius de la història del teatre català contemporani, en un període que va des dels inicis del Teatre Independent fins a l’actualitat. Aquesta dilatada trajectòria fa d’Enric Majó un dels homes de teatre més singulars del nostre país, un testimoni de la història recent de les arts escèniques a Catalunya, amb una experiència professional i una perspectiva inusuals dins dels períodes més canviants i rics del teatre català.

De David Mamet
Direcció: Moisès Maicas

Intèrprets:
Robert: Enric Majó
John: Dafnis Balduz

Una producció de The Tree Keaton SCP amb el suport de l’ICEC i l’Ajuntament de Rubí.

ESPECTACLE EN CATALÀ

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400