Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

IV Saló del Cinema i les Sèries

del 17 al 19 de maig
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 8,5 €
Organitzadors: 

CinemaWorld

Lloc: Recinte firal La Farga(Recinte firal La Farga)
C. Barcelona 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Aquest saló organitzat per Cinema World ens acosta tot allò relacionat amb el cinema i les sèries, zones interactives amb el visitant, propostes de crowdfunding, projeccions i xerrades sobre l’actualitat del sector.

Entre les 35 xerrades destaquen la presència de Miki Esparbé i Paco Caballero, que parlaran sobre el procés de creació de la comèdia. Oslo, un dels personatges de La casa de papel, ens explicarà els secrets de la sèrie de Netflix. En l’àmbit de l’animació i els efectes especials tindrem a Sergio Lara (animador de la última pel·lícula de Wes Anderson, Isla de perros) i a Lluís Rivera, guanyador del Goya a millors VFX per Súper López, que ens parlarà de la seva experiència en el camp dels efectes especials. Per la seva banda, Marc Orts, guanyador de cinc premis Goya, impartirà una Masterclass sobre l’evolució de la tecnologia de so en l’àmbit cinematogràfic.

Els nous llenguatges audiovisuals també tindran un paper central i comptarem amb la presència de nombrosos youtubers. Entre d’altres, Kajal Napalm reflexionarà amb Carlo Padial sobre com el llenguatge cinematogràfic ha influenciat els nous canals de creació de contingut, i Hache i Scarlew Harzac ens introduiran dins del món del doblatge i del cinema d’Edgar Wright, respectivament. D’altra banda, Soy una pringada (Esty Quesada), la coneguda influencer, serà una de les destacades protagonistes i participarà al Saló en una sessió interactiva amb el públic per parlar dels referents cinematogràfics que més l’han marcat.

Milers d’aficionats al cinema i les sèries han passat per les edicions anteriors, en un recinte ocupat en la seva totalitat per aquest activitat cultural i d’oci.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400