Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Pocket Concert: El Galgo Afónico

Presenta: Planet B "a dadaist live Experience”
Veure imatge de Pocket Concert: El Galgo Afónico (nova finestra)
Data: 5 de març de 2021
Hora: 20h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Organitzadors: 
Centre Cultural Collblanc-La Torrassa
Punts d'inscripció/venda:

.

 90 entrades presencials,  reserva enviant un missatge de Whatsapp al 629971892 indicant el teu nom, cognom i nombre d'entrades que desitges (màxim 2 per reserva).
 

Lloc: Auditori La Torrassa(Auditori La Torrassa)
C. Santiago Apòstol 40  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

Després d’explorar paisatges artístics diversos, Josep Lluis Redondo, Israel Sanz, Joan Redondo i Abraham Creus s’ensopeguen per engendrar “El Galgo Afónico”, un laboratori de creacions escèniques que furga les costures del teatre, la poesia, el cine i la fotografia per crear un mosaic singular que permiteix a la música abraçar nover formes d’expresió.

Planet B "a dadaist live Experience” és un concert poemet amb brots de  versos dadaistes (Tristan Tzara, Hugo Ball...) a través del qual es radiografien els intestins de l'afonia d'un Llebrer que udola temes propis, amanits amb versions desconstruïdes de hits del segle XX.

Una proposta, inspirada en el seu disc Planet B que explora les entranyes de pentagrames imprevisibles mentre solca una constel·lació transgressora d'estils, textures i llenguatges. Guitarres elèctriques, sintetitzadors i soundtracks en una barreja personal de Chanson française electrònica, Pop centrifugat, Punk cabareter, Blues esquarterat ...

Obertura de portes: 19:30h.

Només disposem de 90 entrades presencials, així que afanya't i reserva enviant un missatge de Whatsapp al 629971892 indicant el teu nom, cognom i nombre d'entrades que desitges (màxim 2 per reserva).

I si no pots venir, no et preocupis, el concert serà emès en directe a través del nostre canal de YouTube.
 

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400