Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Carla F. Boix

Piano
Data: 22 d'octubre de 2017
Hora: 19 h
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Carla és una pianista versàtil i dinàmica que ofereix concerts com a solista i amb diverses agrupacions instrumentals, passant pel repertori clàssic fins als compositors contemporanis.

Pianista catalana, la curta però brillant carrera de la Carla l’ha portat a oferir recitals a diversos països d’Europa, com Holanda, Bèlgica, Gran Bretanya, Noruega, França, Suïssa i Catalunya.

El programa consta de dues obres monumentals, encara que no sovint presents als escenaris: la Sonata núm. 1, op.11 de Schumann i la Sonata Romàntica op.3 de Turina. La primera sonata de Schumann és una carta d’amor on els moments de la vida més tristos, irònics, i fins i tot divertits,són presentats en una gran obra de quatre moviments.
La Sonata Romàntica de Turina és una dedicatòria del compositor a la memòria del seu amic Isaac Albéniz, a qui havia conegut a París i que morí el 1909, any de composició d’aquesta sonata. Entre aquests dos grans pilars, el programa ens ofereix una des les obres per a piano més populars de Haydn: les Variacions en fa menor.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400