Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Càpsules de teatre per als Dissabtes de Santa Eulàlia

Veure imatge de Violeta Anto (nova finestra)
Data: 21 de febrer de 2015
Hora: Dissabte, a les 18 hores
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 8 €
Lloc: Centre Cultural Santa Eulàlia(Centre Cultural Santa Eulàlia)
C. Santa Eulàlia 0060  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Tres propostes escèniques de teatre, conte i música de 15 minuts en llocs insòlits del barri de Santa Eulàlia. Violeta Anto, Plàudite Teatre i la música d'Another Way, seran els protagonistes.

Contes del cistell, amb Violeta Anto
Els contes surten d’un cistell, un cistell que era de la meva àvia, que alhora l’havia rebut de la seva àvia i ella també de l’avia de l’avia. Totes elles eren dones que havien viscut molt i sabien un munt de contes i de llegendes. Quan les explicaven, aquestes rondalles anava caient dins del cistell i és per això que ara s’hi amaguen titelles, sons i cançons. Per coses de la vida, l’he heretat jo i, sempre que l’obro, en surten històries d’arreu.

Vinyoli, el mag, a càrrec de Plàudite Teatre.
Des d’un joc teatral participatiu, el públic va creant, des de la il•lusió, amb la veu, el cos i la música, un món màgic. Un recorregut pels diferents personatges i atmosferes que apareixen als poemes del llibre Domini Màgic. I tot des del joc teatral participatiu apropem la poesia de Joan Vinyoli als més petits.
Direcció escènica: Eugènia Delgado Mata

Another Way, amb Atenea Carter i Mark Rock
El Duo format per Atenea Carter (veu) i Mark Rock (guitarra) amb un repertori propi i atractives versions especialment concebudes per a un públic infantil i familiar. 15 minuts per gaudir de la música, escoltar-la de prop, i gairebé tocar-la amb la punta del dits…

El preu és de vuit euros per als tres espectacles. Per cada abonament es donarà un altre infantil gratuït. La venda d'entrades es farà el mateix dia de l'espectacle, a partir de quarts de sis de la tarda, al Centre Cultural Santa Eulàlia.

A les 18 hores es formaran els grups en el punt de trobada, el Centre Cultural Santa Eulàlia. Per cada grup, una persona de l’organització farà de guia durant tot el recorregut.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400