Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Barcelona Gallery Weekend a L’Hospitalet

del 10 al 13 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Diversos equipaments i espais al carrer
Del 10 al 13 d’octubre L’Hospitalet participa en la cinquena edició del Barcelona Gallery Weekend. 27 galeries, més de 70 artistes i els espais d’art més representatius de Barcelona, L’Hospitalett i Santa Margarida i els Monjos s’uneixen per donar visibilitat a la temporada expositiva de la mà d’Art Barcelona (Abe), Associació de Galeries.

Durant quatre dies, professionals del sector de les arts visuals, promotors, col•leccionista i amants de l’art gaudiran d’exposicions i activitats especials a galeries i centres d’art. Amb la participació de les galeries Ana Mas Projects, etHall, Nogueras Blanchard i Tangent Projects, el Centre d’Art Tecla Sala, la Fundació Arranz-Bravo, l’Espai Subsòl del Centre Cultural Bellvitge i el TPK.

Al BGW, l’art surt dels espais de les galeries amb el programa Composicions, que forma un itinerari que a L’Hospitalet inclou la instal•lació Pandere, de l’artista Mercedes Mangrané, al Pont d’en Jordà. Una instal•lació de pintura expandida sobre l’arquitectura del pont, són pintures a manera de collage en l’estructura de ferro.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400