Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

33a Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet

Veure imatge de 33a Setmana de Cant Coral a L'Hospitalet (nova finestra)
del 20 al 29 de maig
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Setmana de Cant Coral és un esdeveniment musical que, gràcies a les corals organitzadores, ha aconseguit convertir-se en punt de referència del cant polifònic. El seu esforç continuat ha fet de la Setmana una cita obligada per a les principals corals de Catalunya que, al llarg d’aquests 33 anys, han passat pel Barradas.

Taquilla inversa: l'entrada als concerts és gratuïta; a la sortida el públic pot fer una aportació voluntària.


ORFEÓ LAUDATE
Direcció: DAVID MALET i CASAMITJANA
Divendres, 20 de maig / 20:30 h

Durant gairebé 75 anys d’història, l’Orfeó Laudate ha desenvolupat una intensa tasca de divulgació de la música popular catalana al nostre país, a l’estat espanyol i a Europa, amb més de 1500 audicions. La Generalitat de Catalunya li concedí el “Premi d’Honor”, l’any 1992, 50è aniversari de l’Orfeó, per la intensa divulgació cultural que duu a terme.


CORAL DEL CONSERVATORI DE SANT CUGAT DEL VALLÈS
Direcció: RAIMON ROMANÍ
Dissabte, 21 de maig / 19 h

La Coral del Conservatori de Sant Cugat del Vallès és un grup d'una cinquantena de joves d'entre els 16 i 24 anys d'edat. La Coral es va fundar amb aquest nom en ocasió de la creació del nou Conservatori de Sant Cugat, l'any 2011. Alhora és resultat de la tasca educativa i l'activitat coral que, des de fa més de 30 anys, es porta a terme a l'Escola
Municipal de Música Victòria dels Àngels de Sant Cugat del Vallès.


CAMERATA IMPROMPTU
Direcció: DANIEL ANTOLÍ i PLAZA
Diumenge, 22 de maig / 19 h

És un cor de l’Associació Impromptu pel Foment de la Música. Ha estat guardonat en diversos certàmens de música coral. Organitza i fa de cor pilot en el Curs de Direcció Coral Camerata Impromptu, enguany en la seva sisena edició anual. Amb el concert “rhythm is it” la Camerata Impromptu vol compartir l’experiència d’un magnífic repertori acompanyat per un trio de jazz, que té com a fil conductor el RITME.


CORAL ESPÍGOL
Direcció: QUIM MANYÓS i BALANZÓ
Divendres, 27 de maig / 20:30 h

Té la seu al Centre Artesà Tradicionarius, lloc des d'on es promou la música tradicional i popular catalana i d'arreu del món. En 37 anys, ha realitzat concerts, sobretot a Catalunya, i intercanvis amb corals estrangeres i d'altres autonomies de l'estat espanyol. Cal destacar, en les darreres temporades, els recitals amb instruments tradicionals i els
espectacles on es combina la representació teatral amb el cant coral.


COR DE CAMBRA FEMENÍ SCHERZO
Direcció: JORDI CASES i BAYER
Dissabte, 28 de maig / 19:00 h

El Cor de Cambra Femení Scherzo és un conjunt vocal de Vila-seca (Tarragonès), creat l’any 1989. La majoria de les seves components es dediquen professionalment a la docència musical. El Cor Scherzo ens proposa un viatge per la cançó per a cor femení, que comença en el romanticisme alemany i desemboca en la cançó catalana de la mà d'Eduard Toldrà, hereu d'aquesta tradició liederística alemanya.


SITGES CANTA! THE INTERNATIONAL SITGES CHORALE
Direcció: WILLIAM CARNEY
Diumenge, 29 de maig / 19 h

Format per membres de diversos orígens culturals, reflecteix un ampli espectre d'idiomes, cultures i estils musicals. Presenten cançons populars catalanes dels segles XV/XVI, i d'altres països, del mateix període. També música folklòrica i moderna de Catalunya, Europa i les Amèriques, amb algunes havaneres i finalitzaran, com tenen per costum, convidant al públic a cantar conjuntament.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400