Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Terrats en cultura amb Las glorias cabareteras

Data: 21 de juliol de 2017
Hora: 20 h
Tipus d'entrada: Inscripció prèvia
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Entrades exhaurides per veure aquest duet format per Marta Bernal i Gloria Martínez. Las glorias cabereras es caracteritzen pel seu humor decadent i afilat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Enfila't amb nosaltres al terrat de La Bòbila per gaudir d'una nit inoblidable!

Després d’intentar, evidentment en va, entrar a la programació del Teatre Nacional de Catalunya, hem decidit ser solidaris i acollir Las Glorias Cabareteras als Terrats en Cultura. Les coneixeu? Aquest duet (còmic? Patètic?) format per Marta Bernal i Gloria Martínez es caracteritza pel seu humor decadent i afilat, que combina el cabaret més clàssic amb un innegable aire trash. Nosaltres ja fa un temps que les seguim (els seus espectacles dins dels circuits underground de Barcelona compten amb un sòlid grup de seguidors) i ens hem fet un fart de riure amb elles: és per això que les hem demanat que ens acompanyin als Terrats. Potser aquí podran demostrar que el TNC s’equivoca!

Als Terrats en Cultura, Las Glorias Cabareteras ens presentaran un espectacle fet a mida. Ja sabem que des de les altures les coses es veuen des d’una altra perspectiva, i estem segurs que la seva mirada irònica i punyent trobarà una nova manera d’expressar-se.
Fitxa artística

Las Glorias Cabareteras
Marta Bernal (“La Capitana”)
Gloria Martínez (“La Martínez”)

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400