Aquesta formació gratuïta té com a objectiu ajudar i acompanyar un dels sectors més afectats arran l’arribada de la crisi sanitària a la ciutat i dotar d’eines de qualitat al sector gastronòmic de L’Hospitalet de Llobregat.
La formació serà a càrrec de Patricia Estanheiro, experta en seguretat alimentària i abordarà els processos necessaris per minimitzar els riscos i gestionar amb garanties un local davant la covid-19.
Es tractaran els següents continguts:
1. Introducció a la legislació i normatives
2. Què és una APPCC? Model de gestió i qualitat alimentària
3. Elaboració d’un pla de contingència
4. Punts de risc en la transmissió del virus: Vestuaris i entrada de persones-Recepció de comandes/proveidors-Elaboracions-Sala-Barra
5. Millora i garantia en els processos
6. El factor humà. Formació
7. Seguretat i percepció del client. Comunicació
El webinar tindrà una durada de 120 minuts i es realitzarà en horari de tarda, a les 17:30 h. Cal destacar que aquesta acció formativa disposa de places limitades i es tindrà en compte l’ordre d’inscripció. Mitjançant un missatge de correu electrònic es confirmarà als usuaris la plaça assignada i se’ls detallarà l’enllaç pel qual podran accedir a la formació.
Ajuntament de L'Hospitalet