Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Hani Mitwasi

Jordània al Barnasants
Data: 18 de març de 2017
Hora: 20 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 15 €
Lloc: Auditori Barradas(Auditori Barradas)
RB Just Oliveras 56  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Hani Mitwasi és una estrella de la música Jordana amb una gran projecció internacional. Cantant i compositor, és, a més a més, un gran coneixedor de la música tradicional del seu país, que recupera tot sovint, i un gran estudiós de la guitarra flamenca. Això darrer  li ha permès explorar el llenguatge entre la musica àrab i l'espanyola, i l'ha inspirat en la creació del seu propi i característic estil.

En els primers àlbums (2006 i 2007) va reinterpretar temes de musica tradicional, raó per la qual es feu enormement popular a tot el món àrab. El 2009 signà amb la discogràfica Platinum Records editant el seu primer àlbum amb cançons pròpies. L’impacte va ser tan gran que un any més tard va guanyar el Jordan Music Award al millor artista de l’any a Jordània i, des d’aleshores la seva carrera ha estat progressiva.

El 2012 va representar Jordània en la gran producció de Quincy Jones, Una cançó per la pau i  el 2013 va realitzar un dels seus treballs més destacats, en què aprofundia, des de les seves composicions, en la  fusió araboflamenca amb el guitarrista espanyol Alberto López, i que el va posicionar definitivament com a un dels noms més importants de la música contemporània jordana.

Festival BarnaSants 2017

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400