Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició: Seure o no seure: Esmicolant vidre

De Fina Balp Teixidó
Veure imatge de Exposició: Seure o no seure: Esmicolant vidre (nova finestra)
Data: del 6 al 30 de setembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

L’element principal del projecte “Seure o no seure” és la cadira. El meu interès pel reciclatge m’ha portat a utilitzar cadires usades -algunes en molt mal estat-; i el meu desig de canviar la seva  aparença i fins i tot la seva funcionalitat original m’ha obligat a pensar i buscar diferents materials lluny dels estàndards. He hagut de superar prejudici sobre l’aspecte i la funció que ha de presentar i oferir una cadira.

En cap cadira he canviat mai l’estructura original, però habitualment sí que he volgut substituir el seient, i a vegades el respatller, utilitzant materials diversos, un del quals ha estat el vidre d’ampolles reciclades.
Utilitzar ampolles reciclades és un descobriment sorprenent i magnífic. Experimentar amb els petits trossets de vidre que s’obtenen després d’esmicolar les ampolles ha estat emocionant: pels seus colors, per la seva transparència, per les ombres que projecten, perquè és vidre amb tot el seu esplendor que permet ser treballat per crear objectes diversos, que res tenen a veure amb l’ampolla original.
I així, el final de l’experiment ha donat el seu fruit: obtenir peces de vidre per posar com a seient d’una cadira... que no servirà per seure!

Inauguració: 6 de setembre a les 19:30 hores

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400