Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Rhümia, Rhum & Cia

Veure imatge de Rhümia, Rhum & Cia (nova finestra)
Data: 4 de març de 2017
Hora: 19 h
Duració aprox.:1 hora 30 minuts
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Quan les llums de la pista s’apaguen un cop acabat el “bolo de trabajar”, toca posar-se l’abric de personeta, agafar aires de dignitat i sortir a fora el carrer per fer cap a casa, amb la por que aquest món tan seriós no ens devori. Només cal que algú ens ajudi a encendre l’espurna, perquè quan ens toqui actuar en allò que en diuen el “món real”, demostrem amb el nostre comportament que podem canviar alguna realitat.

Aquesta família "inestable" de pallassos i músics excepcionals que són Jordi Martínez, Joan Arqué, Roger Julià i Pepino Pascual, acullen a casa seva l’artista de carrer, músic, clown i luthier, Mauro Paganini, que aporta el seu univers màgic per tancar la segona part d'aquesta bilogia clownesca que vam començar amb Rhum.

A casa dels Rhum & cia, hi ha un altre món possible, una altra pista de circ més íntima amb noves entrades de pallassos, cançons i músiques d’arreu del món i és plena d’emocions absurdes i concretes. Imaginades i reals. No és gens diferent del que passa a qualsevol llar d’arreu del món, perquè finalment el circ és qualsevol univers i cada casa és un circ on tothom hi té cabuda.

Rhümia és un cant a l’esperança, a la necessitat de riure i fer riure per sobre de totes les coses. Aquí i allà, als que ja en saben i als que en sabien i n’han de tornar a aprendre.

El riure, l’arma més poderosa de la felicitat, amagat sota un nas vermell.

Espectacle guanyador del premi Zirkòlika 2016 al millor espectacle de circ

Autoria, Rhum & Cia
Direcció, Martí Torras Mayneris
Direcció musical, Pep Pascual

Intèrprets:
Jordi Martínez, Joan Arqué, Pep Pascual, Roger Julià, Mauro Paganini
Espectacle familiar
Espectacle en català i castellà

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400