Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició Vull Emocionar-te

Organitza l’Escola Sant Jaume de la FEP i l’SRC Santa Eulàlia
Veure imatge de Exposició Vull Emocionar-te (nova finestra)
Data: del 6 al 27 d'octubre
Tipus d'entrada: Lliure
Preu: Gratuït
Lloc: Biblioteca Central Tecla Sala(Biblioteca Central Tecla Sala)
AV Josep Tarradellas i Joan 44  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi

"Vull emocionar-te" és una exposició artística que recull dues fases de creació. En la primera, els alumnes de 1r de batxillerat expressen emocions mitjançant el dibuix. En la segona, els usuaris d’un servei públic de salut mental posen paraules a aquests dibuixos. D’aquesta manera, s’aconsegueix la globalitat que dona sentit a aquesta iniciativa, que es realitza per tercer any consecutiu i que, per tant, es comença a consolidar. Salut Mental i Educació, dos pilars de la nostra societat, de la nostra comunitat local, convergint en una experiència on poder crear, construir i avançar.

En aquesta aventura ens acompanyen l’empatia i la sensibilitat vers l’altre, la humanitat, la salut i l’educació integral. Aquests valors i emocions són els que donen sentit a la vida, a la que s’està construint i a la que es recupera. Valors que s’inspiren en un valor més ampli: l’Hospitalitat, que acompanya la pràctica diària d’ambdues institucions.

L’Escola FEP Sant Jaume i el Servei de Rehabilitació Comunitària de Santa Eulàlia, que forma part del Complex Assistencial de Benito Menni, s’uneixen en aquest projecte per tal d’oferir espais i moments on fer-ho possible.

Octubre: Mes de la Salut Mental a L'H.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400