Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Raphaëlle

La Conquesta del Pol Sud
RaphaélleVeure imatge de Raphaélle (nova finestra)
Data: 18 d'octubre de 2019
Hora: 20.30 h
Preu: 20 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
La Conquesta del Pol Sud és una companyia dedicada al teatre documental que combina el treball amb testimonis reals a escena i la investigació periodística. Ens interessa posar en relació les històries individuals amb la història col•lectiva, buscar el nexe entre les vides d’algunes persones i les vides de tots.

Després de Nadia i Claudia, en aquesta darrera peça de la trilogia sobre dona, identitat i història ens hem centrat en l’experiència d’una jove transsexual: la Raphaëlle Pérez.. El seu recorregut està marcat per la lluita, per la recerca de la identitat, per l’autoafirmació, pel trencament dels motlles, pels somnis... Tot i haver nascut en un dels països capdavanters a Europa, França, la vida de la Raphaëlle no ha estat, no és i, potser, no serà gens fàcil. La seva valentia –i les seves aspiracions i decepcions– ens interpel•len directament.

Raphaëlle és una mirada fascinada per un món en plena transformació, una transformació que afecta tots els àmbits de les nostres vides i que, especialment, està redefinint el rol dels gèneres. És la divisió home-dona una construcció cultural? De quina forma ens relacionem amb els nostres referents? Com ens condicionen? A qui volem assemblar-nos? Quina mirada projectem sobre les minories? Què vol dir ser dona? Què vol dir ser home?

Creació i interpretació: Raphaëlle Pérez, Carles Fernández Giua, Eugenio Szwarcer
Direcció: Carles Fernández Giua
Disseny escenografia i vídeo: Eugenio Szwarcer

Espectacle en castellà
Durada: 80 min
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400