Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Nadàlia: Fàbrica de Caramels i Bosc dels Desitjos

del 27 de desembre de 2020 al 5 de gener de 2021
Hora: 17 a 21h
Lloc: Parc de la Marquesa

El parc de la Marquesa es convertirà en un espai màgic amb personatges molt especials que ensenyaran als visitants com es fan els caramels, i on trobarem també el Bosc dels Desitjos, dedicat als somiadors i somiadores de tot el món.

El Mestre Carameler donarà la benvinguda i la Confitera ens espera amb fils de mil colors, paper i llapis especials per escriure desitjos. Un senyor dels encàrrecs ensenyarà la part frondosa del bosc, on es podran penjar els desitjos i llegir els de l’altra gent. Desitjos anònims i compartits alhora.

La Fàbrica de Caramels i el Bosc dels Desitjos estaran oberts del 27 de desembre al 5 de gener, de 17 a 21 hores, i tancats els dies 31 de desembre i 1 de gener. L’espectacle té una durada d’uns 15 minuts.

Per complir les mesures de protecció i seguretat, es controlarà l'accés d'entrada i es mantindrà un aforament reduït. Se seguiran les mesures de protocol de distància de seguretat, neteja i ús de mascareta adaptades a la situació Covid-19 que marqui en cada moment el Procicat.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400