Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Allegro - Cor de Teatre / Paco Mir

Allegro - COR DE TEATRE / PACO MIRVeure imatge de Allegro - COR DE TEATRE / PACO MIR (nova finestra)
Data: 24 d'abril de 2016
Hora: Diumenge, a les 19 h
Duració aprox.:1 hora 15 minuts
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 16 €
Lloc: Teatre Joventut(Teatre Joventut)
C. Joventut 10  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Després de l’èxit nacional i internacional d’Operetta, la companyia Cor de Teatre presenta Allegro, amb la direcció de Paco Mir. Allegro mostra la relació quotidiana de qualsevol persona amb l’univers musical que l’envolta; un viatge vertiginós guiat per catorze cantants a cappella que exploren i esborren les fronteres entre la gran música clàssica i l’humor visual més sofisticat, i ens fan veure que tot el nostre entorn està guarnit per un art sense el qual no s’entendria aquest misteri que anomenem “vida”.

L’humor, el treball gestual i la música a cappella configuraran el segell identificatiu d’una proposta en la qual totes les escenes estan pensades per a públics diversos, de diferents edats i nacionalitats. Una presentació atractiva, de qualitat i plena d’energia farà d’Allegro una eina per apropar la música clàssica al gran públic i de manera universal.

Direcció escènica i dramatúrgia: Paco Mir
Direcció musical: David Costa

Intèrprets:
Maria Casado, Ezequiel Casamada, Laia Frigolé, Glòria Garcés, Joan García, Miquel Àngel Gili, Mariona Ginès, Albert Gràcia, Enric López, Alicia Lorente, Ignasi Marco, Anna Mateo, Albert Mora, Laura Pla, Joan Rigat, Maria Santallusia i Jorge Tello
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400