Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

No More Books

intersexualitat textual 1
del 22 de novembre al 20 de desembre
Lloc: TPK Art i Pensament Contemporani
Av. Josep Tarradellas 44
És un projecte artístic trans-disciplinari al voltant de les relacions que es donen actualment entre el llibre i l'art. Aquest cicle d'actuacions s'inicia amb una exposició que planteja el procés creatiu de reconversió en obra editorial de processos o projectes artístics plàstics i la relació entre els actors implicats: artistes, editorials, dissenyadors.

Molt de l'art d'avui en dia i les instal•lacions per mitjà de les quals aquest s'exposa són processos efímers que es conceben des del seu naixement amb una data exacta de caducitat. Les tècniques de documentació juguen doncs un paper important en la seva supervivència i difusió, com a crònica i font de memòria de l'obra. Ara bé, en el món contemporani, on la reinterpretació i el pastitx ocupen un lloc privilegiat dintre de la retòrica postmoderna, ens podem trobar amb exemples de documentació artística on no sols hi ha art al seu contingut, sinó que també el seu contenidor és un objecte artístic en si mateix.

Un exercici de transtextualitat interdisciplinària, on la postmodernitat ha acabat amb la definició de fronteres i meta-relats, i on tal com va anunciar Benjamin, la presentació i la imatge competeixen amb el producte o obra. Una nova realitat, on la producció de l'artista se'ns presenta dintre d'un format que trenca la funció del llibre com a simple suport material del text, per erigir-se en un element artístic on comunicar l'art a través del mateix art, traient-lo del context del catàleg convencional, obrint-lo a noves experiències i nous públics.

Inauguració: dijous 22 de novembre, a les 19.30 hores
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400