Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Vermut poètic del Festival Acròbates

11a edició del Festival Acròbates, música i poesia a l'Hospitalet del 4 al 27 de novembre
Veure imatge de Vermut poètic del Festival Acròbates (nova finestra)
Data: 12 de novembre de 2016
Hora: dissabte 12:30 hh
Tipus d'entrada: Lliure
Organitzadors: Festival Acròbates
El primer vermut poètic de la present edició del Festival Acròbates vindrà de la mà de Montse Vergés, Gemma Peres i Alicia García Núñez..El vermut serà al jardí d’entrada de Casa Espanya, seu del Museu de l’Hospitalet.

Montse Vergés i Porter (Barcelona, 1971) és crítica literària, escriptora i professora. Llicenciada en Filologia Romànica per la Universitat de Barcelona, es dedica a la docència de la llengua i literatura catalanes des de fa vint anys. Actualment treballa com a traductora a Cruïlla i com a professora al Laboratori de Lletres. Defensora de l’impuls d’escriure a raig i sense filtres, l’apassiona recitar poesia i l’obsessiona el rescat dels “nostres” poetes de l’oblit. Ha col·laborat amb diferents llibres-recull “Poesía Solidaria” (2013, 2014, 2015 (Parnass Edicions) i el seu poemari “Fractals de lluna, sutge, mel i mató” es va publicar a La Busca Edicions el 2014.

Gemma Peres (Barcelona, 1969) és llicenciada en Filosofia i Filologia clàssica. Treballa al sector editorial i de la comunicació en l’àmbit de l’Administració pública. Ha estat inclosa a l’obra col•lectiva Aparador de poesia i pensament (1990). És autora d’alguns poemaris inèdits com Simetries (2009),  Desfent les llàgrimes  (2011), Aquest és el fruit del meu ventre i el vostre (2013), Foranies endins (2014), Del res i del no-res (2015) i El so del ventre i el de la “v” de la vellesa (2016). ). L’any 2013, publica el poemari Des de les rajoles.
Conrea també el món de les arts plàstiques, amb un interés especial pel cos humà en les seves textures i entrefilats reflectit en diverses exposicions col·lectives i individuals.

Alicia García Núñez (Elx, 1981) és periodista, poeta, escriptora i artista visual i d’acció. Llicenciada en Ciències de la Informació-Perodisme, ha realitzat estudis de doctorat en Filologia Hispànica. Va crear el Festival de Poesía y Performance Nosomostanraros i estigué davant LGTBI Diversa en dues de les seves edicions. Ha publicat de manera col•lectiva poemes i relats a diferents llibres, blogs i revistes i ha publicat els poemaris La historia sin nosotras (Ediciones Tabala, autoedició, 2011), Sombras cuarteadas de neón (Cangrejo Pistolero Ediciones, 2011) i Más cicatrices me hacen más alta (Baile del Sol Ediciones, 2015).

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400