Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

VI Congrés del Tercer Sector Social

Desigualtats socials, solucions locals
del 20 al 22 de novembre
Hora: 17:30-18:30h
Organitzadors: Taula d'Entitats del Tercer Sector

Lloc: Recinte firal La Farga(Recinte firal La Farga)
C. Barcelona 2  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
* La inauguració del VI Congrés tindrà lloc a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona el dimarts 20 de novembre a la tarda.
El VI Congrés del Tercer Sector Social se celebrarà a La Farga Congress el 20, 21 i 22 de novembre de 2018 sota el lema ‘Desigualtats socials, solucions locals’. Aquest VI Congrés suposarà un nou pas endavant per esdevenir un sector més fort, més compromès, més reconegut i més influent.

El VI Congrés té com a objectiu principal fer visible la tasca de les entitats socials, la rellevància de la interacció entre elles i les administracions locals i la importància d’enfortir aquesta feina diària per aconseguir una societat més justa i que vetlli per millorar la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables.

El VI Congrés comptarà amb una conferència inaugural, 2 grans col·loquis, 6 debats. També s’hi presentaran 54 experiències innovadores del Tercer Sector Social. Com a novetat, el VI Congrés acollirà un espai tecnològic on s’hi presentaran les apps socials adreçades al Tercer Sector i diferents experiències d’innovació tecnològica per a les entitats socials.

La inauguració del VI Congrés tindrà lloc a l’auditori del Museu del Disseny de Barcelona el dimarts 20 de novembre a la tarda. La resta d’activitats del VI Congrés (col·loquis, debats, ‘Speakers Corner’, Mostra d’entitats…) se celebraran a La Farga Centre d’Activitats.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400