Preinscripció curs 2021-2022

.Els centres educatius de L’Hospitalet estan organitzant les Jornades de Portes Obertes que es fan abans del procés de preinscripció del proper curs 2021-2022.


En un moment tant important, com és el fet d’escollir el centre educatiu pels vostres fills i/o filles, recomanem a les famílies visitar els centres educatius durant les Jornades de Portes Obertes per conèixer els centres, el projecte educatiu de cada centre, és un bona oportunitat per conèixer les instal·lacions i equipaments, els programes educatius que impulsa cada centre, així com també quines metodologies d’aprenentatge estan portant a terme.


Durant aquestes trobades també és important que us pugueu interessar per la participació de les famílies en la comunitat educativa de cada centre, informant-se del funcionament de l’associació de mares i pares, o famílies, de la participació en el consell escolar de centre, quines activitats complementàries s’ofereixen als centres.


Aquest any degut a la situació provocada per la Covid-19, els centres educatius, d’acord amb les instruccions del Departament d’Educació, han organitzat Jornades de Portes Obertes, tant en format presencial, com en formats virtuals, per facilitar que les famílies puguin conèixer els centres educatius amb totes les mesures de prevenció i seguretat.


En els documents adjunts trobareu la informació de les Jornades de Portes Obertes que han organitzat cada centre educatiu.

Si voleu conèixer les característiques del centre i el seu projecte educatiu trobareu la informació a les diferents pàgines webs dels Centres Educatius.

Consulteu la Guia de Centres Educatius de l'Hospitalet

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400