Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de L'Oficina Municipal d'Escolarització atendrà presencialment amb CITA PRÈVIA (nova finestra)
18/09/2020

Per facilitar l’atenció al ciutadà i ordenar les consultes i demandes d’escolarització a l’Hospitalet, l’Oficina Municipal d’Escolarització atendrà, amb cita prèvia, les famílies amb infants nouvinguts a la ciutat que hagin d’escolaritzar en les etapes obligatòries i, també, qualsevol altra consulta relacionada amb l’escolarització al municipi.

Veure imatge de L’Ajuntament posa a disposició del Departament d’Educació un centenar d’espais pel desenvolupament del curs escolar (nova finestra)
14/09/2020

L’Ajuntament posa a disposició del Departament d’Educació un centenar d’espais pel desenvolupament del curs escolar

Entre d’altres, hi ha els parcs de Can Buxeres, Can Creixells, l’Alhambra, les Planes i la Torrassa i les places de la Cultura, de la Carpa i del carrer de Rius i Carrió

Aquesta iniciativa s’afegeix al pla de mobilitat que es posa en marxa avui per garantir entorns escolars saludables i segurs. Un total de 28 parcs, places i altres espais a l’aire lliure de la ciutat seran utilitzats per al temps d’esbarjo i l’assignatura d’educació física. L’alcaldessa, Núria Marín, i el conseller d’Educació, Josep Bargalló, han visitat aquest matí l’escola Joaquim Ruyra

Veure imatge de Arrenca el nou curs amb 30.033 alumnes de 3 a 16 anys (nova finestra)
14/09/2020

Arrenca el nou curs amb 30.033 alumnes de 3 a 16 anys

L’Ajuntament ha posat avui en marxa un canal de comunicació amb les famílies a través de la xarxa Telegram 

El curs 2020-2021 s’inicia marcat per les mesures de contenció i prevenció de la Covid-19. Com a principal novetat, aquest curs es posa en marxa l’Institut-Escola Puig i Gairalt, el tercer d’aquestes característiques a la ciutat.L ’alcaldessa, Núria Marín, i el regidor d’Educació, David Quirós,  han visitat l’Escola Pep Ventura

Veure imatge de L'Hospitalet crea illes escolars saludables i segures (nova finestra)
10/09/2020

L'Hospitalet crea illes escolars saludables i segures

Entre altres, s’han fet espais de vianants als accessos als centres (amb el pas de vehicles limitat a guals i serveis); s’han habilitat nous accessos a les escoles; s’han senyalitzat tots els accessos, i s’han instal·lat tanques.

L’Ajuntament posa en marxa un projecte de mobilitat per oferir més espai al voltant dels centres per garantir un accés segur i allunyar els vehicles dels entorns escolars a través d'actuacions que contribuiràn a avançar cap a un model de ciutat més sostenible i saludable. La primera fase d’aquestes millores estarà enllestida dilluns vinent, data d’inici del nou curs escolar.

Veure imatge de Les sis escoles bressol municipals inicien un curs marcat per la prevenció (nova finestra)
01/09/2020

Les sis escoles bressol municipals inicien un curs marcat per la prevenció

En total són 16 les escoles bressol sostingudes amb fons públics, que ofereixen unes 1.336 places per a infants de 0 a 3 anys, de les quals, 616 són dels sis centres municipals.

El curs 2020-2021 a les escoles bressol municipals comença aquesta setmana amb totes les mesures de prevenció per garantir la seguretat sanitària d’infants i treballadors i treballadores. Com a tot arreu, el curs s’inicia marcat per la nova situació creada arran de la Covid-19

Veure imatge de Com serà l'inici del curs escolar 2020-2021 per les Escoles Bressol Municipals? (nova finestra)
31/08/2020

El nou curs escolar 2020-2021 que inicien les escoles bressol municipals aquest proper dimarts, 1 de setembre, començarà amb unes condicions extraordinàries degut a la COVID-19, que requirarà mantenir les mesures d'higiene i segurat que recomanen les autoritats sanitàries, i seguint els criteris del Departament d'Educació.

l'Ajuntament ha elaborat un document amb informació concreta i detallada de com es farà la reobertura de les escoles bressol municipals.

Veure imatge de Plans d'Organització per l'inici de curs 2020-2021 de les Escoles Bressol Municipal (nova finestra)
28/07/2020

Les Escoles Bressol Municipals: Casa dels Arbres, Casa dels Contes, Casa de les Flors, Casa del Molí, Casa de la Muntanya i Casa del Parc han elaborat els seus respectius plans d'organització per l'inici del curs 2020-2021.

Veure imatge de Set projectes de l’Àrea d’Educació, Innovació i Cultura reben el segell de Bones pràctiques (nova finestra)
24/07/2020

El Banc de Bones Pràctiques,  impulsat, entre d’altres, per la Federació de Municipis de Catalunya, identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal. CREAMatch, personatges ficticis de Twitter per a una exposició, procés participatiu per a un nou servei educatiu del Museu, Torre Barrina, Cinephone Kids, Fem tàndem L’H i l’anàlisi de l’ús del català a les escoles bressol municipals

Veure imatge de Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat (nova finestra)
22/07/2020

Obres de millora en escoles i instituts de la ciutat

COM CADA ANY, S’APROFITA L’ESTIU PER REALITZAR OBRES DE MILLORA A LES ESCOLES DE LA CIUTAT

L’Ajuntament de L’Hospitalet durà a terme durant aquest estiu obres de millora en escoles d’infantil i primària i escoles bressol. Per la seva banda, el Departament d’Educació de la Generalitat desenvolupa projectes de millora als instituts de la ciutat.

Veure imatge de Comença el període de matrícula del segon cicle d'infantil, primària i l'ESO (nova finestra)
13/07/2020

Recordeu que els i les alumnes a qui s’ha assignat plaça en el procés de preinscripció han de formalitzar la matrícula durant aquests dies establerts pel Departament d’Educació. Si no es formalitza la matrícula durant aquest període es considera que es renuncia a la plaça adjudicada, llevat que sigui per causes justificades.

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400