Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Procés per renovar els consells escolars dels centres educatius (nova finestra)
05/11/2018

Procés per renovar els consells escolars dels centres educatius

Les escoles bressol municipals també participen en el procés d'eleccions

Al llarg d'aquest mes de novembre, tots els centres educatius públics i centres privats sostinguts amb fons públics de la ciutat, a travès del procés d'eleccions procediran a renovar la meitat dels seus membres: representants del professorat, dels pares i les mares o tutors de l'alumnat, de l'alumnat, del personal d'administració, i del pesonal d'atenció educativa.
Veure imatge de Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet  (nova finestra)
29/10/2018

Premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de L’Hospitalet 

  Oberts a la participació dels centres educatius i les entitats de la ciutat   Les candidatures es poden presentar fins al 30 de novembre

L’editorial Santillana, amb el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet, convoca els centres d’Educació Infantil i Primària, Educació Secundària Obligatòria i ensenyaments postobligatoris, així com entitats de l’Hospitalet del Llobregat, als premis Aprenentatge Servei (ApS) Ciutat de l’Hospitalet de Llobregat 2018.
Veure imatge de Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2018-2019  (nova finestra)
10/10/2018

Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2018-2019 

L’integren 91 alumnes de primària i de secundària de centres públics i concertats de la ciutat Com a novetat, per encàrrec de l’alcaldessa, els infants treballaran aquest any amb la Síndica de greuges de L’Hospitalet 

Avui s’ha constituït al Saló de Plens de l’Ajuntament el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2018-2019, en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells. A l’acte hi han assistit també les direccions dels centres, el professorat i familiars dels nois i de les noies.

Veure imatge de Les prioritats de la regidoria d'educació per aquest nou curs 2018-2019 (nova finestra)
27/09/2018

Les prioritats de la regidoria d'educació per aquest nou curs 2018-2019

Amb l'assistència del centenar d'equips directius dels centres educatius de l'Hospitalet

El regidor d’educació, Jaume Graells conjuntament amb la Directora dels Serveis Territorials de Barcelona Comarques, Montserrat Domingo s’han reunit aquest matí al Centre Cultural Tecla Sala de l’Hospitalet amb les direccions de tots els centres educatius de l’Hospitalet. 
Veure imatge de Recepció als auxiliars de conversa d'anglès (nova finestra)
26/09/2018
L’alcaldessa, Núria Marín, ha rebut als participants del programa d’auxiliars de conversa en anglès, que es desenvolupa des del curs 2016-2017 i que s’adreça als alumnes de quart d’ESO dels centres educatius de la ciutat amb finançament municipal en col•laboració amb la Generalitat.
 
Veure imatge de L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic    (nova finestra)
20/09/2018

L’FP a L’H estrena el cicle superior d’automatització i robòtica industrial i el cicle superior de condicionament físic  

La ciutat ofereix 69 titulacions de formació professional de 17 famílies professionals

Aquesta setmana s’han iniciat les classes per als alumnes de formació professional. A L’Hospitalet en els darrers anys l’alumnat d’FP ha crescut substancialment i enguany són 4.000 estudiants.

Amb motiu de l’inici del curs 2018-2019 l’alcaldessa, Núria Marín, i el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, han visitat avui l’Institut Llobregat, un centre que enguany impartirà robòtica, un dels dos nous cicles d’FP a la ciutat.
Veure imatge de Més de 29.000 alumnes de 3 a 16 anys inicien a L’H el curs 2018-2019  (nova finestra)
13/09/2018

Més de 29.000 alumnes de 3 a 16 anys inicien a L’H el curs 2018-2019 

Per tercer any consecutiu es desenvolupa el programa d’auxiliars de conversa en anglès
 

Un total de 29.800 alumnes de 3 a 16 anys comencen avui l’escola a L’Hospitalet. Comencen P3 2.180 alumnes i prop de 2.100 comencen primer d’ESO. Els alumnes d’educació infantil i primària (3-12) s’aproparan als 21.000, i els d’ESO (12-16), als 8.800.

També es posa en funcionament un nou institut fruit de la segregació de l’Institut Llobregat i l’Escola Gornal es converteix en institut escola.
Veure imatge de L’Ajuntament rep els alumnes de L’Hospitalet que han tret les millors notes a la selectivitat (nova finestra)
07/09/2018

L’Ajuntament rep els alumnes de L’Hospitalet que han tret les millors notes a la selectivitat

Són 17 estudiants que han arribat o superat la puntuació de 9 en les proves d’accés a la universitat

L’alcaldessa, Núria Marín, ha presidit la recepció al Saló de Plens als alumnes de L’Hospitalet que han tret una nota igual o superior al 9 en les proves d’accés universitari (PAU) que van tenir lloc el passat mes de juny. Durant el curs anterior havien estat un total de deu alumnes amb qualificació d’excel•lent. A 'acte hi ha assistit també el regidor d'Educació, Jaume Graells, i representants dels diferents grups polítics municipals.
Veure imatge de Les sis escoles bressol municipals ofereixen aquest curs 616 places per a infants (nova finestra)
04/09/2018

Les sis escoles bressol municipals ofereixen aquest curs 616 places per a infants

A L’Hospitalet hi ha 16 escoles bressol sostingudes amb fons públics

El curs a les escoles bressol municipals comença amb normalitat i plena ocupació. Avui, el tinent d’alcaldia i regidor de govern d’Educació, Jaume Graells, ha visitat La Casa dels Arbres en un acte d’inauguració del nou curs.

La Casa de les Flors, La Casa dels Contes, La Casa dels Arbres, La Casa del Molí, La Casa de la Muntanya i La Casa del Parc obren les portes el 3 de setembre per donar la benvinguda al nou curs 2018–2019. La Xarxa d’Escoles Públiques Municipals atén un total de 616 alumnes de 0 a 3 anys
Veure imatge de L’Hospitalet s’adhereix a la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals que impulsa la Diputació de Barcelona amb els ajuntaments (nova finestra)
27/08/2018
En el marc del 28è Fòrum Local d’Educació, el 18 de maig, es va constituir la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals, per posar en valor la contribució del món local a l'educació de la primera infància, i continuar avançant en el suport a la sostenibilitat, la millora d'aquests centres i la coordinació i l’intercanvi d’experiències entre ajuntaments. El servei d’escoles bressol de titularitat municipal és la principal i més estesa política educativa local del conjunt d’ajuntaments de la província de Barcelona

Agenda

 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400