Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de L’Hospitalet signa la declaració del Fòrum de Ciutats amb Consell de Formació Professional (nova finestra)
19/04/2018

L’Hospitalet signa la declaració del Fòrum de Ciutats amb Consell de Formació Professional

El conveni estableix el compromís de treballar coordinadament en la transferència d’experiències

Barcelona, L’Hospitalet, Terrassa, Mataró, Granollers, Lleida, Rubí i Tarragona, integrants del Fòrum de Ciutats amb Consell de Formació Professional, van signar un conveni de col•laboració ahir dijous a Mataró. 

Per part de l’Ajuntament de L’Hospitalet va assistir el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells
Veure imatge de Les mares i els pares de LA CASA DE LES FLORS construiran una cuineta amb palets de fusta natural per al pati de l'escola bressol (nova finestra)
18/04/2018
Les famílies de l’Escola Bressol Municipal La Casa de Les Flors participen en un projecte comunitari de l’escola creant, amb palets de fusta natural, una cuineta en el pati de l’escola. 
Veure imatge de L’Hospitalet obre la preinscripció escolar per al curs 2018-2019 amb l’ampliació de grups a primària i secundària  (nova finestra)
12/04/2018
Aquest matí, l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, ha assistit a la presentació del període de matriculació per al curs 2018-2019 a l’Institut Llobregat acompanyada del tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells, i el regidor del Districte, David Quirós.

L’alcaldessa ha destacat la importància del recent l’acord amb el departament d’Educació que permetrà una important inversió en els centres escolars de la ciutat enguany, així com la construcció d’un nou institut. “La ciutat tindrà un institut nou de construcció junt a l’actual IES Llobregat”.
 
Veure imatge de Publicada l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els i les alumnes en els centres educatius (nova finestra)
09/04/2018

Publicada l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els i les alumnes en els centres educatius

Podeu trobar l'oferta al taulell informatiu de cada centre educatiu, i al taulell de l'Oficina Municipal d'Escolarització de l'Hospitalet

Avui, dilluns, 9 d’abril, el Departament d’Ensenyament ha publicat l’oferta inicial dels grups per escolaritzar els alumnes i les alumnes pel proper curs escolar 2018-2019.

On podeu consultar l'oferta inicial en els centres educatius de l'Hospitalet:
 • Aquesta informació està disponible en el taulell informatiu de cada centre educatiu,
 • al taulell informatiu de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) que trobareu a la planta baixa del Carrer Girona, 10.
 • I en la pàgina web del Departament d'Ensenyament: Que Estudiar a Catalunya
Veure imatge de El Departament d'Ensenyament ja ha anunciat les dates de preinscripció dels diferents ensenyaments pel curs 2018-2019 (nova finestra)
08/03/2018
El Departament d'Ensenyament ja ha anunciat en la seva pàgina web la informació referent a les dates de preinscripció dels diferents ensenyaments pel proper curs 2018-2019.
 
Veure imatge de Renovat el pati dels petits de l’Escola Bellvitge  (nova finestra)
07/03/2018

Renovat el pati dels petits de l’Escola Bellvitge 

Els treballs s’emmarca dins de les actuacions de manteniment i millora dels equipaments escolars

L’alcaldessa, Núria Marín, el tinent d’alcaldia d’Educació, Jaume Graells  i el tinent d'alcaldia d'Espai Públic i Urbanisme, Jose Castro, ha visitat avui l’Escola Bellvitge, (abans Mare de Déu de Bellvitge) on s’ha adequat el pati que utilitzen els alumnes més petits, amb la ubicació d’un nou joc infantil i la substitució del sauló i el sorral de la zona d’esbarjo.
Veure imatge de Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida (nova finestra)
08/03/2018

Taller de Criança Positiva a Famílies amb filles i fills de 0 a 6 anys del Barri de Les Planes- Blocs Florida

L'Escola Joaquim Ruyra serà l'espai on es realitzaren les sessions del Taller

El passat 1 de març, es va iniciar el taller de Criança Positiva a Famílies amb fills i filles de 0 a 6 anys qdel Barri de Les Planes- Blocs Florida, que constarà de 8 sessions, i que tindrà lloc a l'Escola Joaquim Ruyra.
Veure imatge de Els Consells Escolars a les Escoles Bressol Municipals- Una  eina de participació de les famílies  (nova finestra)
06/03/2018
Durant aquests propers mesos de març i abril les Escoles Bressol Municipals convocaran els seus respectius consells escolars on es tracten temes com la preinscripció del proper curs, i les jornades de portes obertes que iniciaren els centres el proper mes d'abril, entre d'altres temàtiques.
Veure imatge de Les Famílies ja poden visitar les Escoles Bressol i Llars d'Infants de la ciutat (nova finestra)
01/03/2018
Les escoles bressol i llars d’infants realitzen les Jornades de Portes Obertes en dates compreses entre mitjans i finals d’abril.

És durant les Jornades de Portes Obertes que les famílies poden accedir lliurement als centres i visitar les instal•lacions, conèixer els projectes educatius i les peculiaritats de cada centre cara a poder escollir, a la sol.licitud, l’escola a la qual volen portar els seus infants.
 
Veure imatge de El Consell de Nois i Noies (CNiN) de SECUNDÀRIA es reuneix a la Biblioteca Tecla Sala (nova finestra)
23/02/2018
El Consell de Nois I Noies de Secundària es va reunir aquest passat, dijous, 22 de febrer, en la seva segona sessió plenària d'aquest curs, a la Sala d’Actes de la Biblioteca Tecla Sala.

Com activitat central d’aquesta sessió plenària s’ha treballat al voltant, “Donem-li la volta al masclisme”, amb el suport i la col•laboració del Centre d’Atenció i Informació a la Dona (CAID).
 

Agenda

 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400