Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Alimentació i descans, una tasca educativa en les Escoles Bressol Municipals (nova finestra)
11/12/2019
El procés d’aprenentatge d’hàbits alimentaris és especialment important durant els primers anys de vida ja que, a més de facilitar un bon estat nutricional i un creixement òptim, pot ajudar a consolidar l’adquisició d’hàbits saludables per a l’edat adulta.
Veure imatge de Més de 100 alumnes de l'Hospitalet participen en una activitat de sensibilització contra la contaminació atmosfèrica (nova finestra)
05/12/2019

Més de 100 alumnes de l'Hospitalet participen en una activitat de sensibilització contra la contaminació atmosfèrica

Els temes debatuts s’alinien amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, i es treballen en el context de la declaració d’emergència climàtica

La sessió de treball ha estat impulsada per l’Ajuntament de L’Hospitalet i ha comptat amb la col•laboració de l’AMB, que lidera la lluita per millorar la qualitat de l’aire a la metròpolis, amb mesures com la ZBE Rondes Barcelona, i que compta amb un ampli bagatge en activitats d’educació ambiental

Els temes debatuts s’alinien amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de la ONU, i es treballen en el context de la declaració d’emergència climàtica
Veure imatge de Constituït el Consell de Nois i Noies 2019-2020  (nova finestra)
03/12/2019

Constituït el Consell de Nois i Noies 2019-2020 

En el decurs de l’acte de constitució s'han lliurat els carnets als nois i a les noies que s’incorporen aquest curs al Consell 

Avui s’ha constituït al Saló de Plens de l’Ajuntament el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2019-2020, en un acte que ha estat presidit per l’alcaldessa de la ciutat, Núria Marín, i el tinent d’alcaldia d’Educació, Esports i Joventut, Jaume Graells. A l’acte hi han assistit també les direccions dels centres, el professorat i familiars dels nois i de les noies.
Veure imatge de 30N Dia Internacional de la Ciutat Educadora (nova finestra)
29/11/2019

30N Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Escoltar la ciutat per transformar-la

L’Ajuntament de L’Hospitalet commemora el Dia Internacional de la Ciutat Educadora amb activitats especials als Patis Oberts de la Ciutat, activitats esportives i celebracions a diferents entitats de lleure. 
Veure imatge de Les cooperatives escolars dissenyen els seus logos (nova finestra)
25/11/2019
Els 375 alumnes que participen en el programa Cultura emprenedora a l’escola assistiran aquesta dilluns a tallers impartits per estudiants de l’Escola Serra i Abella per tal que puguin fer el disseny corporatiu de les seves cooperatives.
Veure imatge de Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I (nova finestra)
20/11/2019

Bullying: Tu què faries? Sessió amb famílies del Districte I

com abordar una situació detectada com AMPA/AFA i com a família

El projecte "Educar no és tan difícil" que s'està portant a terme des de fa tres cursos amb famílies vinculades a les AMPA/AFA de centres educatius del Districte I, reben suport des del programa PAEF.
Veure imatge de 20 de Novembre Dia Internacional dels Drets dels Infants (nova finestra)
20/11/2019

20 de Novembre Dia Internacional dels Drets dels Infants

Coincidint amb una jornada organitzada pels síndics de greuges de L’Hospitalet i altres poblacions 

Avui, coincidint amb el Dia internacional dels Drets dels Infants, s’organitza la  jornada “El dret al lleure, per l’equitat i la inclusió de la infància”, a partir de les 17.30 h, a l’edifici de l’Harmonia. L’acte —que organitzen els síndics de greuges de Cornellà, Sant Boi, Viladecans, Gavà, Sant Feliu i L’Hospitalet, amb la col•laboració de l’Observatori de la Infància de L’Hospitalet— està especialment dirigit al món educatiu.
Veure imatge de Nova edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster (nova finestra)
15/11/2019

Nova edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster

Gemma Sambola, educadora social guanyadora del Premi d'aquesta 6a edició

Ahir dijous, 14 de novembre, a la Biblioteca Tecla Sala de l'Hospitalet, va tenir lloc l'acte de lliurament de la 6a edició del Premi Internacional en Educació Social Joaquim Grau i Fuster en torn a la reflexió sobre la pràctica educativa. 
Veure imatge de Actualització del catàleg dels Espais de Debat Educatiu (ESDEs) (nova finestra)
15/11/2019
Actualització del catàleg dels Espais de Debat Educatiu (ESDEs) per aquest curs 2019-2020 on s'han introduït novetats suggerides per les mateixes AMPA-AFA amb la intenció de millorar l'oferta i la qualitat dels espais i les activitats susceptibles per aquest nou curs.
Veure imatge de L’Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres estrena aquests dies un nou espai de joc al jardí de l’escola (nova finestra)
12/11/2019
L’Escola Bressol Municipal La Casa dels Arbres estrena aquests dies un nou espai de joc al jardí de l’escola. Fins fa unes setmanes, hi havia ubicada una estructura de joc d’exterior que oferia moltes possibilitats d’aprenentatge, però no era adequada a les necessitats i característiques dels infants de l’escola.

Agenda

 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Prevenció
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400