Ajuntament de L'Hospitalet

Educació

NotíciesHistòric de notícies [+]

Veure imatge de Publicada la Memòria del Procés de la Consulta Pública Prèvia per la modificació del Reglament del Consell Educatiu de l'Hospitalet (nova finestra)
11/01/2018
Publicada la Memòria de la Consulta Pública prèvia del Reglament del Consell Educatiu de L'Hospitalet després de la fase de recollida d'aportacions i propostes per part dels grups interessats i de la ciutadania interessada en la temàtica.
Veure imatge de Núria Marín mostra la seva satisfacció per la  sentència del TSJC que obliga la Generalitat a abonar a l’Ajuntament la subvenció per alumne i any de les escoles bressol municipals (nova finestra)
18/12/2017
El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha emès sentència favorable a l’Ajuntament de L’Hospitalet en el recurs contenciós administratiu que l’ens local havia presentat per reclamar al Departament d’Ensenyament de la Generalitat el pagament del deute contret i compromès amb les escoles bressol municipals durant els cursos escolars de 2012-2013, 2013-2014 i 2014-2015, amb el sobrecost dels interessos acumulats fins a la quantitat de 1.300 euros per plaça.
Veure imatge de Les Escoles Bressol Municipals romandran obertes dijous, 21 de desembre (nova finestra)
11/12/2017
Amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya convodades per al proper dijous, 21 de desembre d'enguany, es comunica que les Escoles Bressol Municipals, romandran obertes i amb tots els serveis en funcionament.

Les Escoles Bressol Municipals es regeixen pel seu propi calendari escolar, aprovat per l'Ajuntament, en el qual, el dijous, 21 de desembre d'enguany és un dia de classe, a més, les escoles bressol municipals no són seu electoral. 
 
Veure imatge de L’Hospitalet acull el lliurament dels Premis Aprenentatge Servei 2017 i la X Trobada d’Aprenentatge Servei  (nova finestra)
04/12/2017

L’Hospitalet acull el lliurament dels Premis Aprenentatge Servei 2017 i la X Trobada d’Aprenentatge Servei 

La jornada es va desenvolupar al llarg del divendres al Centre d’Activitats La Farga

Premiats 11 projectes d’Aprenentatge Servei i 8 finalistes amb el Premi Princesa de Girona.

El Projecte Ciceron que impulsen els Instituts de L'Hospitalet, Eduard Fontseré, Torras i Bages, i el Rubió i Ors va ser el guanyador del Premi Ciutat de L'Hospitalet.

Aquest curs es desenvolupen a L’Hospitalet 126 iniciatives ApS, en les quals participen més de 1.600 alumnes de 34 centres educatius, en col•laboració amb unes 39 entitats socials i educatives.
Veure imatge de S’obre a la ciutat una aula multisensorial per facilitar la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials (nova finestra)
22/11/2017

S’obre a la ciutat una aula multisensorial per facilitar la integració d’alumnes amb necessitats educatives especials

Aquestes aules utilitzen recursos innovadors d’imatge, so i mobiliari per fomentar l’educació mitjançant l’estimulació sensorial.
 

L’aula s’instal•la a l’escola bressol municipal La Casa del Molí del barri de Pubilla Cases i és la primera dirigida a alumnes d’aquesta franja d’edat
Veure imatge de 20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants (nova finestra)
20/11/2017

20 de novembre Dia Universal dels Drets dels Infants

Les escoles bressol municipals han programat diferents activitats amb infants i famílies

Aquest dilluns és 20 de novembre, Dia Universal dels drets dels Infants i, com d’altres entitats i centres escolars, les nostres escoles bressol municipals volen donar a conèixer a les famílies i la comunitat educativa aquesta efemèride, per la qual cosa han previst durant tota avui, i tota la setmana, a la realització de diferents activitats amb infants i família.

 
Veure imatge de L’H acull la presentació d’un manifest en defensa de l’escola catalana, democràtica i cohesionadora promogut per SOM ESCOLA (nova finestra)
16/11/2017 8:30:00
Veure imatge de 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau (nova finestra)
10/11/2017
Ahir dijous, 9 de novembre, va tenir lloc l’acte de la 5a edició del lliurament del Premi Internacional Joaquim Grau, a la Biblioteca Tecla Sala de l’Hospitalet.

El treball guanyador del Premi d’aquesta edició ha estat, “Pràctiques restauratives en centres de Protecció a la Infància de Catalunya. Barcelona”.
Veure imatge de Primera reunió del Consell Educatiu de l'Hospitalet d'aquest nou curs 2017-2108 (nova finestra)
09/11/2017
Durant la sessió es van tractar diferents temes d'interès de la Comunitat Educativa, les dades d'escolarització una vegada iniciat el curs escolar; la modificació del Reglament del Consell Educatiu; el seguiment dels acords del Pacte Local per a l'Educació, i del Protocol de col·laboració amb el Departament d'Ensenyament sigant el passt mes de febrer.
Veure imatge de Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2017-2018    (nova finestra)
02/11/2017

Constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària 2017-2018  

L’integren 132 alumnes de primària i de secundària de centres públics i concertats de la ciutat

Avui s’ha constituït el Consell de Nois i Noies de primària i secundària de L’Hospitalet per al curs 2017-2018, en un acte celebrat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

El CNiN és un òrgan participatiu format aquest curs per 132 alumnes de 17 centres de primària i 19 centres de secundària escollits entre l’alumnat dels centres educatius públics i concertats de la ciutat. Enguany s’incorporen al Consell 41 nous consellers i conselleres de primària i 36 de secundària.Agenda

 • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
 • Guia formació professional a L’Hospitalet
 • Pacte educació
 • Consorci per a la Normalització lingüistica
 • Prevenció
 • D
 • Institut Obert de Catalunya
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400