Preinscripció pas a pas

Llistes d'admesos i llistes d'espera. Preinscripció escoles bressol públiques i sufragades amb fons públics

llistes d'admesos de les sol·licituds presentades durant el període de preinscripció a les escoles bressol públiques i sufragades amb fons públic pel proper curs 2021-2022.


El període per formalitzar la matrícula al centre educatiu adjudicat s'iniciarà, dimecres,16 de juny fins el proper, 25 de juny inclòs.

La matrícula es podrà fer tant en format telemàtic, com de forma presencial demanant cita prèvia i complint amb les mesures higièniques i de seguretat en compliment dels protocols Covid.

A continuació podeu consultar les llistes d'admesos a cada escola bressol i/o llar d'infants, així com també les llistes d'espera.

Sorteig públic per resoldre les situacions d'empat

Dilluns, 7 de juny, a les 12h

Veure imatge de Sorteig públic per resoldre les situacions d'empat (nova finestra)

NÚMERO DE DESEMPAT: 760

Les llistes definitives d'admesos es van publicar el passat 15 de juny de 2021

El passat dilluns, 7 de juny, a les 12h, i en format telemàtic va tenir lloc el SORTEIG virtual per resoldre les situacions d'empat.

Per establir l'ordre d'admissió en aquells centres on hi ha més demanda que oferta de places disponibles, les sol·licituds que estiguin en situació d'empat per haver obtingut la mateixa puntuació en el procés de preinscripció s'ordenaran a parttir del número que s'obtingui en el sorteig virtual.

Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Llars d'Infants privades subvencionades que participen del procés de preinscripció municipal

Veure imatge de Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Llars d'Infants privades subvencionades que participen del procés de preinscripció municipal (nova finestra)

El proper 6 de maig comença la preinscripció pel proper curs 2021-2022 de les Escoles bressol municipals, llars d'infants de la Generalitat, i llars d'infants subvencionades de L'Hospitalet que participen del procés de preinscripció municipal, ja que l'Ajuntament té les competències delegades.

L'escolarització a l'etapa 0-3 proporciona eines i aprenentatges per a un major èxit educatiu dels infants, i incrementa les seves oportunitats de futur. Totes les escoles bressol són espais segurs, i apliquen les mesures de seguretat i higiene necessàries per prevenir la COVID-19.

L'Hospitalet compta, distribuïdes per tot el municipi, amb sis escoles bressol municipals, tres escoles bressol de la Generalitat de Catalunya, i set escoles bressol i/o llars d'infants privades subvencionades que partipen totes elles del procés de preinscripció que estableix l'Ajuntament

Aquest any tant les Jornades de portes obertes, com la preinscripció s'han organitzat en format telemàtic i format presencial.

Presentació de sol·licituds:

TELEMÀTIQUES: del 6 al 20 de maig  
PRESENCIALS del 17 al 20 de maig CAL DEMANAR CITA PRÈVIA

Podeu conèixer els seus projectes a les portes obertes presencials i virtuals: Portes Obertes

A continuació trobareu tota la informació explicativa de com podeu fer el procés de preinscripció pel curs 2021-2022.

També trobareu, el fulletó que edita l'Ajuntament de L'Hospitalet  on trobareu les principals característiques del projecte educatiu de la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals de L'Hospitalet.

Comença la preinscripció a les Escoles Bressol Municipals i Llars d'Infants de L'Hospitalet. Curs 2021-2022

SOL·LICITUD PREINSCRIPCIÓ ESCOLES BRESSOL I LLARS D'INFANTS CURS 2021-2022

A continuació us podeu descarregar la sol·licitud per la preinscripció pel curs 2021-2022.

Us recordem les dates de preinscripció:

Telemàtiques del 6 al 20 de maig
Presencials del 17 al 20 de maig (cal demanar cita prèvia)

 

Podeu consultar l'oferta de les places de 0-3 a les Escoles Bressol i Llars d'Infants

En el següent enllaç podeu consultar l'oferta de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Escoles Bressol i Llars d'Infants subvencionades que s'han adherit al procés de preinscripció que aprova l'Ajuntament.

 

CONSULTA L'OFERTA DE PLACES

 

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400