Preinscripció pas a pas

PAS A P3. Anem al Cole dels grans!!

JORNADES VIRTUALS INFORMATIVES PER A FAMÍLIES

 

 

El propers dies 22 i 24 de febrer tindran lloc les Jornades virtuals informatives el “Pas a P3”, per a les famílies amb fills i filles que el proper començaran P3.


Aquests Jornades tenen per objectiu informar i orientar a les famílies en el procés de preinscripció i matrícula dels infants que el curs 2021-2022 iniciaran una nota etapa educativa, P3.


Les sessions seran a càrrec d’un tècnic de la Secció d’Escoles Municipals de la Àrea d’Educació, Innovació i Cultura de l’Ajuntament de l’Hospitalet.


Durant aquestes trobades informatives es podran plantejar dubtes i preguntes a temps real a través del xat de la plataforma virtual. Tot i què, per tal de preservar la privacitat i l’ordre durant la jornada, les imatges i veus de les famílies no seran compartides.


Les famílies interessades en participar en aquestes sessions, podeu triar aquell horari que millor s’ajusti a la vostra organització familiar, a partir dels enllaços que us facilitem en aquest mateix apartat:

 

  • · Sessió de dilluns, 22 de febrer, de 15’30h a 17h
  • · Sessió de dimecres, 24 de febrer, de 18’30h a 20h

 

Per totes aquelles famílies tot i estar  interessades en participar de les jornades informatives, i què per les dates i horaris proposats no us sigui possible connectar-vos, les podreu visualitzar posteriorment en aquest mateix apartat de la web de l'Ajuntament: www.l-h.cat/educacio

 

Aquest any hem organitzar les Jornades en format telemàtic per respectar al màxim les mesures de prevenció contra la Covid-19.

 

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400