Preinscripció pas a pas

Vols saber com fer la preinscripció a les Escoles Bressol i/o Llar d'Infants?

Consulta les llistes d'admesos i les llistes d'espera

Aquest divendres,10 de juny publicarem les llistes d'admesos i les llistes d'espera del procés de preinscripció i matrícula de les escoles bressol i llars d'infants que participen en el procés de preinscripció i matrícula de l'Hospitalet.

 

 

Sorteig públic: Preinscripció Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i llars d'infants sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció municipal

SORTEIG PÚBLIC:

Dimarts, 31 de maig, a les 12h tindrà lloc el SORTEIG PÚBLIC en format telemàtic per les opcions de desempat, a les dependències municipals del Carrer Girona, 10

 

Consulta l'oferta de places vacants (0-3) de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i escoles bressol sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal

Curs 2022-2023

En el següent enllaç trobareu l'oferta de places vacants (0-3) de les Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat de Catalunya, i escoles bressol sense afany de lucre que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal del curs 2022-2023.

També podeu consultar l'oferta a cada escola bressol i/o llar d'infants

 

SORTEIG PÚBLIC: Tindrà lloc DIMARTS, 31 DE MAIG, a les 12h. En format streaming. Prèviament es publicarà l'enllaç en aquest mateix apartat de la web municipal.

 

ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS


EBM La Casa de la Muntanya
EBM La Casa de les Flors
EBM La Casa del Molí
EBM La Casa del Parc
EBM La Casa dels Arbres
EBM La Casa dels Contes


LLARS D'INFANTS DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA


Llar d'Infants El Passeig
Llar d'Infants El Tren
Llar d'Infants La Florida


LLARS D'INFANTS I ESCOLES BRESSOL SENSE AFANY DE LUCRE QUE S'HAN ADHERIT AL CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ MUNICIPAL


EB Garabatos
EB Nova Fortuny
EB Patufet
Llar d'Infants l'Estel Blau
Llar d'Infants La Guagua
Llar d'Infants Azorin
Llar d'Infants Ding Dong

Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Llars d'Infants privades sense afany de lucre subvencionades que participen del procés de preinscripció municipal

Veure imatge de Escoles Bressol Municipals, Llars d'Infants de la Generalitat, i Llars d'Infants privades sense afany de lucre subvencionades que participen del procés de preinscripció municipal (nova finestra)

El proper 5 de maig de 2022 comença la preinscripció del curs 2022-2023 de les Escoles bressol municipals, llars d'infants de la Generalitat, i llars d'infants subvencionades de L'Hospitalet que participen del procés de preinscripció i matrícula municipal, ja que l'Ajuntament té les competències delegades.

L'escolarització a l'etapa 0-3 proporciona eines i aprenentatges per a un major èxit educatiu dels infants, i incrementa les seves oportunitats de futur. L'escola bressol és un espai idoni de socialització i d'aprenentatge per l'infant.  

L'Hospitalet compta, distribuïdes per tot el municipi, amb sis escoles bressol municipals, tres escoles bressol de la Generalitat de Catalunya, i set escoles bressol i/o llars d'infants privades sense afany de lucre, que partipen totes elles del procés de preinscripció i matrícula que estableix l'Ajuntament

Aquest any tant les Jornades de portes obertes, com la preinscripció s'han organitzat en format telemàtic i format presencial.

Presentació de sol·licituds:

TELEMÀTIQUES: del 5 al 17 de maig  
PRESENCIALS del 9 al 17 de maig CAL DEMANAR CITA PRÈVIA

Podeu conèixer els seus projectes a les portes obertes presencials i virtuals: Portes Obertes

A continuació trobareu tota la informació explicativa de com podeu fer el procés de preinscripció pel curs 2022-2023.

També trobareu, el fulletó que edita l'Ajuntament de L'Hospitalet  on trobareu les principals característiques del projecte educatiu de la Xarxa d'Escoles Bressol Municipals de L'Hospitalet.

Resolució aprovació del calendari de preinscripció i admissió d'alumnat, criteris i barems, calendari d'inici i acabament del curs 2022-2023 de les escoles bressol municipals, llars d'infants de la Generalitat de Catalunya, i llars d'infants sufragades amb fons públics.

La Junta de Govern Local en sessió 14 d'abril de 2022 ha aprovat el Calendari de preinscripció de les Escoles Bressol sufragades amb fons públics de L'Hospitalet de Llobregat, així com també, l'aprovació dels criteris i barems, i el calendari d'inici i acabament del curs escolar 2022-2023.

  • Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de L’Hospitalet
  • Pacte educació
  • Prevenció
  • Formació de persones adultes de L’Hospitalet
  • Consorci per a la Normalització lingüistica
  • D

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400