Ajuntament de L'Hospitalet

Visites, rutes i excursions

RSS
 • Veure imatge de Educació per a la SostenibilitatCatàleg d'activitats  (nova finestra)
  del 15 de setembre de 2017 al 15 de juny de 2018
  Activitats gratuïtes d'educació ambiental per a adults, families, gent gran i educació en el lleure.
  Les activitats es distribueixen en les següents línies: Territori, ecologia i biodiversitat / Ecologia i canvi climàtic / Mobilitat sostenible / Cicle de l'aigua / Recursos i residus / Salut ambiental
 • Veure imatge de Art_en_familia_retrats (nova finestra)
  del 14 d'abril al 5 de maig, 17.30 h
  Activitat  dins del marc de l’exposició Elèctric i Llunyà, fotografia contemporània colección olorVISUAL
  Les fotografies fan olors? I el nas, per a què serveix? Com es pot fer una col•lecció de fotografia creada a partir del sentit de l’olfacte?
  A partir de les imatges de l’exposició, explorarem les possibilitats de les sinestèsies, aprofundirem en el sentit de l’olfacte, el seu funcionament i la seva utilitat per relacionar-nos i comprendre el món. Al mateix temps, parlarem sobre el fet de col•leccionar i descobrirem diferents aspectes relacionats amb la fotografia.
  Inspirant-nos en alguns autors, proposarem un taller de fotografia on farem un retrat de família amb olor de diversitat,olor d’imaginació, olor de somni, o altres olors que vulguem inventar.
 • Veure imatge de Visita guiada a la biblioteca. Si vols conèixer la biblioteca per dins, vine a la visita. (nova finestra)
  del 19 d'abril al 14 de juny, 16 h
  Visita guiada per a adults. Farem un passeig per les diverses plantes i sales de la Biblioteca. Descobrirem els serveis i les particularitats que cal conèixer per treure`n el màxim partit.  Préstec, préstec interbibliotecari, fons especialitzat en Vida Sana, consulta a sala, diaris i revistes, audiovisuals, aules multimèdia, formació, Wi-Fi, ús del catàleg, recursos a la web i altres serveis.
  Vine a descobrir-la! 
  Dijous, 19 d'abril, 17 de maig i 14 de juny a les 16 h
  Cal inscripció prèvia.
 • Veure imatge de Primavera de tapes (nova finestra)
  del 19 al 23 d'abril
  Ruta gastronòmica
  Ruta d’establiments de restauració que ofereixen la degustació d’una tapa singular, acompanyada d’una canya de cervesa, got de vi, refresc o aigua, per 2,5 euros, durant les Festes de Primavera.
 • Veure imatge de el Museu celebra la Diada de Sant Jordi (nova finestra)
  Dilluns, 23 d'abril
  Aquesta jornada tindrem un horari especial de portes obertes, des de les onze del matí fins a les vuit del vespre, més a més podeu participar a les visites guiades de l’exposició permanent, per gaudir amb més intensitat de la història, memòria i patrimoni de la ciutat. 
 • Veure imatge de Descobreix els jardins de Can Buxeres amb un joc d’orientació. Taller familiar (nova finestra)
  Diumenge, 29 d'abril, 11 h.
  Els nostres fills i filles tenen la possibilitat de jugar en aquests jardins però, quines obres d’art s’amaguen aquí? Qui vivia al seu palauet? I a la caseta del costat? Què es conreava en aquestes terres? Quines flors tenien en aquests jardins? A partir d’una sèrie de pistes i coordenades, les famílies anireu descobrint els misteris que s’amaguen en aquest indret.

  Places limitades. Inscripció al telèfon 93 403 61 10 i a cultura.museu@l-h.cat
 • Veure imatge de Descobreix la vila vella amb una gimcana. Taller familiar (nova finestra)
  Diumenge, 24 de juny, 11 h.
  El centre antic de la ciutat ens possibilita descobrir com vivien els nostres avantpassats. Passejant pels seus carrers haurem de descobrir secrets que amaguen els seus edificis.

  Places limitades. Inscripció al telèfon 93 403 61 10 i a cultura.museu@l-h.cat
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400