Ajuntament de L'Hospitalet

Visites, rutes i excursions

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del 5 d'octubre de 2018 al 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Saló internacional del Caravaning (nova finestra)
  del 12 al 21 d'octubre
  al recinte firal de Gran Via
  Amb l'exposició de més de 500 caravanes i autocaravanes, el certamen, que donarà a conèixer les novetats de la temporada 2018-2019, crearà noves àrees per tal d'arribar a nous públics amb l'objectiu de consolidar la seva posició com a esdeveniment líder i com a millor plataforma d'aquest estil de vida que permet viatjar en llibertat i en contacte amb la natura.
 • Veure imatge de Visita guiada a la biblioteca. Si vols conèixer la biblioteca per dins, vine a la visita. (nova finestra)
  del 18 d'octubre al 13 de desembre, 16 h
  Visita guiada per a adults. Farem un passeig per les diverses plantes i sales de la Biblioteca. Descobrirem els serveis i les particularitats que cal conèixer per treure`n el màxim partit.  Préstec, préstec interbibliotecari, fons especialitzat en Vida Sana, consulta a sala, diaris i revistes, audiovisuals, aules multimèdia, formació, Wi-Fi, ús del catàleg, recursos a la web i altres serveis.
  Vine a descobrir-la! 
  Dijous, 18 d'octubre, 15 de novembre i 13 de desembre a les 16 h.
  Cal inscripció prèvia.
 • Veure imatge de 2a visita guiada de l'exposició "Mujeres Libres (1936-1939). Precursoras de un mundo nuevo" (nova finestra)
  Dilluns, 22 d'octubre, 19 h
  De la mà de la historiadora Sònia Turón gaudirem d’un recorregut amè i didàctic per l’exposició dedicada a l’entitat “Mujeres Libres”, una agrupació femenina sorgida en el si del moviment llibertari durant l'any 1936 fundada per Amparo Poch, el propòsit de la qual era unir a les dones de classe obrera per a lluitar per llur emancipació.
 • Veure imatge de 48h Open House, desventim l’arquitectura (nova finestra)
  del 27 al 28 d'octubre
  L’Hospitalet participa per segon any en el festival 48h Open House, la cita amb l’arquitectura que proposa un cap de setmana de portes obertes a edificis de tot tipus, formes i mides.
 • Veure imatge de Ruta urbana: Quico Sabaté (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18:30 h
  Itinerari a peu pels barris del centre i de Sant Josep que recorre els principals escenaris de la vida i les accions del cèlebre guerriller antifranquista.
 • Veure imatge de Ruta Quico Sabaté (nova finestra)
  Dijous, 22 de novembre, 18:30 h.
  Itinerari a peu pels barris Centre i de Sant Josep en què es recorreran els principals escenaris de la vida i les accions del cèlebre guerriller antifranquista, l'anarquista hospitalenc Quico Sabaté.

  Inscripció
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400