Ajuntament de L'Hospitalet

Premis, concursos i certàmens

RSS
 • Veure imatge de Mes de la natura i el medi ambient (nova finestra)
  del 27 de maig al 29 de juny
  Calendari de les activitats que es realitzaran durant el mes de juny relacionades amb la natura i el medi ambient, amb l'objectiu de millorar la salut del nostre entorn.
 • Veure imatge de Campanya d'estalvi energètic (nova finestra)
  de l'1 al 30 de juny
  Marató al mes de juny
  Al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala i a la Biblioteca/Regidoria de Bellvitge estalviem energia per ajudar a famílies que pateixen pobresa energètica a l'Hospitalet. Tot allò que no consumim en aigua, llum i climatització al mes de juny serà destinat a un projecte per ajudar econòmicament a aquelles famílies que tenen dificultats en fer front als rebuts dels consums. Necessitem la col·laboració de tothom, de treballadors i d'usuaris d'aquests edificis.
 • Veure imatge de Lliurament de premis del IV Concurs de microrelats de tema històric (nova finestra)
  Dilluns, 26 de juny, 19h
  La Biblioteca Plaça d’Europa us convida al lliurament de premis del IV Concurs de microrelats de tema històric el proper dilluns 26 de juny a les 19h. El concurs s’organitza amb la col·laboració de l’associació cultural Rvbicon, els premis són lots de llibres patrocinats per Viena Edicions i Nórdica Libros. A l’acte es farà la lectura del microrelat guanyador i dels finalistes i també d’una selecció dels que han participat.
 • Veure imatge de Torneig Nacional de Battletech (nova finestra)
  Dissabte, 15 de juliol
  Jornada dedicada al wargame de mechas més famós en la que es decidirà qui és el campió nacional.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400