Agenda

Agenda
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Primavera 360 amb tota una sèrie d'activitats durant el mes de maig al Districte Bellvitge-Gornal

Veure imatge de Primavera 360 amb tota una sèrie d'activitats durant el mes de maig al Districte Bellvitge-Gornal (nova finestra)
del 5 al 20 de maig
Organitzadors: 
Àrea d'Educació, Innovació i Cultura
Lloc: 

Consultar programa per veure el lloc de les activitats

Primavera 360 és una iniciativa que s'emmarca dins del projecte Educació 360 que s'està portant a terme al Districte Bellvitge-Gornal.

El projecte Educació 360 té com a objectiu repensar els instituts i les escoles com a centres oberts a l'entorn i promoure activitats educatives de qualitat que connectin el temps lectiu amb el no lectiu. Amb les activitats programades dins de la Primavera 360 es vol visualitzar i obrir a la ciutadania algunes de les activitats en clau 360 que s'estan fent al llarg d'aquest mes de maig.

Podeu consultar les diferents activitats en el programa adjunt, trobareu des de tallers amb famílies per treballar temàtiques relacionades amb els adolescents, a activitats ambientals en el Parc de Bellvitge, la continuïtat del treball de la Xarxa 0-6.

I com a Bones Pràctiques l'Institut Escola Gornal ens obra les seves portes els dimecres de 15h a 16'30h, com a exemple de centre educatiu 360 per donar-nos a conèixer aquelles activitats que realitza l'alumnat del centre.

D'altra banda, el Consell de Nois i Noies de L'Hospitalet juntament amb l'acompanyament del professorat de Ciències i el suport de l'alumnat del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Educació i Control Ambiental de l'Institut Mercè Rodoreda estan realitzant al llarg d'aquesta quinzena del mes de maig, mesuraments de la contaminació de l'aire a l'entrada de diferents centres educatius de L'Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet

Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400