Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Concerts de Bestiar Universal

Per promocionar grups del panorama independent
Data: 17 de juliol de 2015
Hora: Divendres, a les 20 h
Tipus d'entrada: Pagament
Preu: 5 €
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
El segell de descàrrega gratuïta Bestiar NetLabel i els local d’assaig La Universal comencen, a l’Estiu Jove, el seu cicle de concerts Bestiar Universal per promocionar grups del panorama independent amb propostes musicals que, des de la proximitat al rock, s'allunyuen dels circuits habituals.

Bestiar Universal ha nascut amb la voluntat d'apropar a la gent de L'Hospitalet la música que sorgeix dels locals d'assaig del seu voltant. S'instrumenta com a cicle permanent de música al Centre Cultural la Bòbila. Amb aquesta iniciativa pretenem donar a conèixer propostes musicals de gran qualitat a preus populars, promocionar formacions poc mediàtiques però amb una gran projecció.

Primer concert doble amb Wolf Saxon y La Maravillosa Cabeza Parlante

La Maravillosa Cabeza Parlante
, un trio les composicions del qual transiten entre el pop i el rock en les vessants més surrealistes i psicodèliques, i amb les quals aconsegueixen construir un món ben particular. Els seus directes no deixen ningú indiferent. Sorprenen el públic amb les seves excentricitats, les seves bogeries i els moments desenfrenats d'improvisació, i el captiven amb les ca´çons més emotives i les tornades més ballables.

Wolf Saxon, una banda l'eclecticisme de la qual produeix un so ben propi, amb reminiscències del cabaret centreeuropeu d'entreguerres, el jazz més irreverent, el rockabilly més aspre i la nostalgia dels crooners desnonats entre rodamons i històries etíliques. Tot això envoltat d'una sensibilitat molt especial fruit de la confluència d'uns músics que transitaven per camins ben diferents fins que es van trobar tocant plegats en aquesta cantonada.

17 de juliol  a les 20h al Centre Cultural La Bòbila

Entrada: 5€ (amb consumició) 
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400